Ibiza Beach Guide (beta)

Cercar platges a Eivissa:

Informació turística www.illesbalears.es

IbizaBeachguide / Sant Antoni de Portmany / 

Cala Gració i Gracioneta

Vigilància mitjana
Sant Antoni de Portmany
Vigilància mitjana
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Llegenda
Telèfons
Dutxes
Aparcament
Zona d'esports nàutics

Informació de la platja

Cala Gració i Gracioneta
Cala Gracioneta i Cala Gració estan a 1,5 quilòmetres de Sant Antoni de Portmany, situats entre els caps Negret i Blanc. Ambdues platges formen part de l’entrant de mar estret i en forma de rectangle que en tocar terra les va originar.

Aquestes cales es caracteritzen per tenir unes dimensions petites, una planta triangular, un talús d’arena fina i blanca, estar encaixonades, envoltades de pineda frondosa amb construccions, absència de l’embat del vent, aigua cristal·lina i calmada que convida a practicar busseig, així com una pendent molt suau (en Cala Gracioneta, a 25 metres de la vorera es comptabilitzen una mica més de mig metre de profunditat, i en Cala Gració, a 40 metres del litoral es sonda un metre de fondària).

La seva exposició a vents del sud-oest, oest i nord-oest ofereix un bon abric contra tots els corrents eòlics, excepte les procedents de l’oest. Presenta condicions marines i subaquàtiques aptes per fondejar embarcacions a la part central d’aquesta màniga de mar, sobre fons de sorra i alga, a una profunditat d’entre quatre i sis metres.

L’accés per carretera és senzill seguint atentament la senyalització viària i les desviacions. El vehicle particular es podrà estacionar gratuïtament pels voltants. També s’hi pot arribar fent ús del transport públic. La parada d’autobús més propera dista vuit hectòmetres de distància en el cas de Cala Gració i a un quilòmetre de separació de Cala Gracioneta.

Les característiques descrites anteriorment expliquen que aquestes dues platges registrin una afluència mitjana de banyistes locals i turistes.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:

Oficines de Turisme - Sant Antoni de Portmany
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Ibiza/Eivissa
 • Límits: 
  Envoltada de vegetació i roques
 • Coordenades geogràfiques: 
  1º17'28'' E - 38º59'36'' N
 • Accessos a la platja: 
  Vianants
  Vehicles
  Emergències
 • Emergències: 
  No