Menorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Menorca:

Informació turística www.illesbalears.es

MenorcaBeachguide / Ciutadella / 

Cala en Bosch

Vigilància mitjana
Ciutadella
Vigilància mitjana
Platja d'arena
Llegenda
Telèfons
Dutxes
Lavabos
Servei de Socors
Paperera
Restaurant
Zona d'esports nàutics

Informació de la platja

Cala en Bosch també coneguda com Cala'n Bosch
Cala’n Bosch o Cala en Bosch està a 12 quilòmetres de Ciutadella, situada entre Marina de Cala en Bosch i Punta de sa Guarda, així com junt a les urbanitzacions Cap d’Artrutx i Son Xoriguer. Aquesta platja és la primera que trobarà el visitant a la costa sud menorquina, venint de l’oest i pròxima a Cap d’Artrutx (des d’aquí, en dies clars es pot intuir la costa de Mallorca).

Aquest entrant de mar es caracteritza per tenir forma de u, talús de blanca arena fina, marges agrests, abruptes, de penya-segats de baixa altura coronats d’establiments turístics, exposició a vents de l’est, sud-est, sud, sud-oest, oest, brisa lleugera, aigua tranquil·la, pendent suau, afluència alta de banyistes locals i turistes, així com per esser un dels trams costaners més grans de les cales urbanitzades de Ciutadella.

Les condicions marines i subaquàtiques són aptes per fondejar embarcacions amb condicions meteorològiques estables, ja que aquesta platja és molt oberta. Existeix una zona balisada de 1,5 milles marines en les que està prohibit ancorar i arrossegar. Aquí té lloc la unió de l’estès elèctric submarí entre Menorca i Mallorca. Al seu flanc dret existeix una entrada allargada i estreta que condueix a una llacuna interior, reconvertida en el port esportiu Marina de Cala en Bosc. Els vaixells grossos veuran rebutjada la seva entrada a aquesta instal·lació marítima perque un pont que travessa aquesta màniga li ho impedirà.

L’accés per carretera és senzill seguint les indicacions viàries i els desviaments. El vehicle particular es podrà estacionar gratuïtament pels voltants. També es por arribar en transport públic.

Si la platja disposa de servei de socorristes estau obligats a seguir les indicacions de les banderes. Bandera vermella indica perill, prohibició de banyar-se. Bandera groga indica precaució, però es permet el bany. Bandera verda, es permet el bany. Bandera taronja, indica que el socorrista s'ha absentat. Si la platja no disposa de servei de vigilància o aquest no fos operatiu, sigui prudent i gaudeixi de la platja sense córrer riscs innecessaris.
Les ordenances municipals prohibeixen l'accés a les platges dels animals de companyia per raons de seguretat i higiene.
Aquesta platja ha rebut el certificat medioambiental 14001.
La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Ciutadella
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Menorca

 • Límits: 
  Entre Punta de sa Guarda i Punta Barraca d'en Capó
 • Coordenades geogràfiques: 
  39º55'30'' N 03º50'15'' E
 • Accessos a la platja: 
  Vianants
  Vehicles
  Emergències
 • Emergències: 
  No