Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

MallorcaBeachguide / Santanyí / 

Cala Llombards

Santanyí
Platja d'arena
Llegenda
Dutxes

Informació de la platja

Cala Llombards
La desembocadura del torrent de Son Amer forma Cala Llombards, que està a set quilòmetres de Santanyí, al costat de la urbanització homònima.

Aquest tranquil arenal blanc, que es perllonga molts de metres cap a l’interior, fins a la pineda que la tanca, està flanquejat per penya-segats alts, molt accidentats. Aquests elements fan que sigui una platja freqüentada per les famílies que resideixen als habitatges unifamiliars de la zona.

Una de les fites de Cala Llombards és l’excel·lent mirador situat sobre el mític accident geològic d’es Pontàs, una roca erosionada per les ones que sembla un pont dins de la mar. També destaca la mitja dotzena d’escars cavats al penya-segat pels pescadors per amagar les seves barques.

Cala Llombards és una excel·lent alternativa a Cala Santanyí per al calat d’embarcacions els dies que bufen vents del sud i sud-est, sobre el seu fons sorrenc, a una profunditat que oscil·la entre sis metres a la bocana de la platja i tres en l’interior. A 2,4 milles marines s’hi troba la instal·lació portuària més propera, Port de Cala Figuera de Santanyí.

L’accés per carretera és senzill. El vehicle particular es podrà estacionar gratuïtament a l’ampli aparcament existent al costat de la platja. En canvi, és impossible arribar-hi amb autobús.

Des de Cala Llombards es poden realitzar excursions maques als pobles i llocs del voltant, com la que duu fins al Caló des Moro a través d’un camí sense marcar, entre penya-segats elevats i garriga.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Cala d´Or
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca
 • Límits: 
  Entre el Caló d'es Moro i Cala Santanyí
 • Accessos a la platja: 
  Vianants
  Vehicles
  Emergències
 • Emergències: 
  No