Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

MallorcaBeachguide / Santanyí / 

Cala de sa Font de n'Alis

Santanyí
Bandera blava
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Llegenda
Passarel·les per a discapacitats
Lloguers
Quioscs/balnearis
Servei de Socors
Paperera
Aparcament

Informació de la platja

Cala de sa Font de n'Alis també coneguda com Cala Mondragó
Cala de sa Font d’en Alís o Cala Mondragó està a 5,6 quilòmetres de s’Alqueria Blanca i forma part de Cala Mondragó, una de les mànigues de mar mallorquines més belles i grans, la qual es divideix en dues platges, s’Amarador i aquesta platja que es descriurà a continuació.

La profunditat entre ambdues cales assoleix els sis metres sobre un fons sorrenc. Estan exposades a vents de l’est i del sud-est. A 2,1 milles marítimes s’hi troba Reial Club Marítim Portopetro.

Cala Mondragó va ser declarat l’any 1992 Parc Natural (785 hectàrees i s’hi pot visitar de dilluns a diumenge) pel Parlament de les Illes Balears, i l’any 1995 Àrea Natural d’Especial Interès per a les Aus per la Comunitat Europea.
Les característiques d’aquesta platja, fina sorra, aigües poques profundes i pendent escassa, la converteixen en apta per al bany dels més petits. En la part posterior hi ha un aiguamoll habitat per anguiles, serps d’aigua i aus.

Sa Font d’en Alís és l’arenal de Cala Mondragó que compta amb una afluència massiva de banyistes, producte de la seva bellesa, amplis serveis i pel fet de ser l’encreuament de camins per accedir a la totalitat d’aquesta zona protegida. Seguint un camí en direcció a l’oest, s’arribarà fins a Caló des Burgit, mentre que si es camina cap a l’est, s’arribarà a s’Amarador.

L’accés per carretera és senzill amb un vehicle particular o amb el tren turístic que surt des de Cala d’Or. L’automòbil es podrà estacionar gratuïtament a prop de la platja.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Cala d´Or
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca
  • Accessos a la platja: 
    Vianants
    Vehicles
    Emergències
  • Emergències: 
    No