Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

MallorcaBeachguide / Santanyí / 

Caló de sa Barca Trencada

Santanyí
Platja d'arena
Llegenda
Telèfons
Dutxes
Lavabos
Restaurant

Informació de la platja

Caló de sa Barca Trencada
Caló de sa Barca Trencada està a quatre quilòmetres de s’Alqueria Blanca. Aquesta porció de costa de Migjorn és de sorra i està envoltada d’alguns hotels que contrasten amb un entorn natural en el qual destaquen la garriga, la pineda, els alzinars vells i la vegetació dunar. El caminant que vagui pels senders rurals o els costaners que es dirigeixen cap a Punta des Savinar, pròxima a Cala Figuera, es toparà amb algun exemplar de tortuga de terra.

Aquest accident rocós es divideix en dos braços, l’esquerra és un tram rocós i el dret és una platja bonica, petita, amb un llarg areny i molts pins distribuïts entre petits monticles i el centre mateix d’aquesta cala.


Les condicions submarines d’aquesta platja, exposada als vents del sud-oest i de l’oest, permeten el calat proper d’embarcacions, sobre un fons sorrenc, a cinc metres de profunditat, just quan comença a estrènyer-se l’entrant. A 1,9 milles marítimes s’hi troba la instal·lació portuària més propera, Reial Club Nàutic Portopetro.

L’accés per carretera des de s’Alqueria Blanca o Portopetro és senzill, encara que s’haurà d’estar pendent de les indicacions per arribar-hi fins a aquest paratge. El vehicle particular es podrà aparcar a un estacionament gratuït pròxim a aquest arenal.
Les característiques anteriorment descrites i el fet que s’hi hagin construïts hotels als seus voltants han provocat que Platja de sa Barca Trencada hagi passat de ser un racó costaner verge a convertir-se en un lloc d’afluència massiva de banyistes turistes.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Cala d´Or
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca
  • Accessos a la platja: 
    Vianants
    Vehicles
    Emergències
  • Emergències: 
    No