Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

MallorcaBeachguide / Ses Salines / 

Platja d'es Port

Vigilància alta
Ses Salines
Vigilància alta
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Llegenda
Dutxes
Lavabos
Lloguers
Paperera
Zona d'esports nàutics
Natació

Informació de la platja

Platja d'es Port
Platja d’es Port està a 13 quilòmetres de Campos i aferrada al nucli poblacional de Colònia de Sant Jordi, que ha passat de ser centre d’extracció de sal, refugi de pescadors o un lloc de trobada de contrabandista, a convertir-se a partir de 1964 en una de les principals àrees turístiques, de vacacions i residencials de l’illa de Mallorca.

El nom d’aquest areny sempre ple de gom a gom és producte de la seva situació, just al costat del port natural de Colònia de Sant Jordi. Aquesta instal·lació portuària ja era usada per fenicis i romans, com testifiquen els pecios trobats als seus voltants subaquàtics. La remodelació patida ha fet que actualment s’utilitzi per a l’atracada i amarratge d’embarcacions, com a llotja de peix i punt de sortida dels vaixells que realitzen excursions fins al proper arxipèlag de Cabrera (set milles marines).

La massiva concurrència de banyistes residents i turistes en aquesta platja troba el seu símil flotant sobre l’aigua, ja que l’ancoratge d’embarcacions de qualsevol mida n’hi és abundant, algunes fent escala abans de posar rumb a Menorca o a l’arxipèlag de Cabrera. Els patrons hi trobaran fons de sorra i alga, a una profunditat d’entre dos i quatre metres de profunditat, i veuran exposats els seus vaixells als vents del segon quadrant.

A Platja d’es Port es pot arribar per carretera amb facilitat. El vehicle particular es podrà aparcar gratuïtament a pocs metres de la platja i la parada d’autobús més propera està a uns 25 metres.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Sant Jordi
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca
  • Accessos a la platja: 
    Vianants
    Vehicles
    Emergències
  • Emergències: 
    No