Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

MallorcaBeachguide / Campos / 

Es Freu de ses Covetes

Campos
Platja d'arena
Llegenda
Paperera

Informació de la platja

Es Freu de ses Covetes
Es Freu de ses Covetes està a 11 quilòmetres de Campos. El topònim de ses Covetes procedeix de les nombroses coves naturals que formaven part d’una elevació rocosa propera y que es va explotar com a pedrera. Les pedres d’aquesta pedrera es van utilitzar per construir les muralles renaixentistes que havien de defensar la ciutat de Palma. Aquest racó costaner es va reconvertir en colònia estiuenca a finals del segle XIX.

Aquesta platja tranquil·la, situada entre sa Ràpita i és Trenc, és una pintoresca zona rocosa que només té 50 metres de longitud. Aquest petit entrant de mar en forma de “u” es troba menys freqüentat que el veí arenal de ses Covetes.

Sobre aquest àrea es va iniciar la construcció d’una polèmica urbanització que es va detenir per via judicial, així com per la seva pertinença a l’Àrea Natural d’Especial Interès es Trenc-es Salobrar de Campos. A una milla marina s’hi troba la instal·lació portuària més pròxima, Club Nàutic sa Ràpita.

Als seus voltants trobarà unes aigües termals, amb components salins i sulfurosos, úniques a Mallorca, ja datades en època romana, que brollen a 38ºC per alleugerir mals dermatològics i ossis, explotades comercialment per l’Estació Termal de Sant Joan de la Font Santa,.

L’afluència de banyistes és mitjana. L’accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària. El vehicle particular es podrà estacionar gratuïtament en una àrea pròxima a la platja i la parada d’autobús es troba a 100 metres de distància.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Mallorca
 • Límits: 
  Ses Covetes
 • Localització: 
  Ses Covetes
 • Coordenades geogràfiques: 
  39º 21' 22'' N / 2º 58' 32'' E
 • Accessos a la platja: 
  Vianants
  Vehicles
  Emergències
 • Emergències: 
  No