Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

MallorcaBeachguide / Llucmajor / 

Punta de ses Puntes

Llucmajor
Platja d'arena
Llegenda
Telèfons

Informació de la platja

Punta de ses Puntes també coneguda com Pas de ses barques, Punta de ses Punxes
Punta de ses Puntes (Punta de ses Punxes o Pas de ses Barques) està a 15 quilòmetres de Llucmajor, situada entre els calons de ses Lleonardes i Can Mercadal, i sota la mirada de la urbanització de Cala Blava.

Aquest sortint de la mar, amb un entrant a l’esquerra, es caracteritza per la rocositat, penya-segats i absència d’arena. L’accessibilitat a la mar Mediterrània és poc recomanable per als infants. Aquest talús sol ser freqüentat pels veïns de la urbanització de Cala Blava.

Les condicions marines i subaquàtiques recomanen el fondeig d’una embarcació tan sols quan fa bon temps, ja que es tracta d’un litoral molt obert i ni les barques amb poc calat resistirien l’embat del vent i de la mar del sud-oest al nord. Però, si la jornada marinera acompanya, el navegant podrà apropar-se a la costa i ancorar a qualsevol dels clars d’arena que vegi davant aquesta platja. La instal·lació portuària més propera és Club Nàutic s’Arenal.

Aquesta costa rocosa, característica de la zona sud-oest/sud de l’illa, s’inicia a Cala de Sant Antoni, limítrof amb l’escullera d’estribord del Club Nàutic s’Arenal, i finalitza a s’Arenal de sa Ràpita (Campos). En el tram comprès entre Punta de s’Orenal i sa Pesquera des Governador es succeeixen aquestes seccions terrestres abruptes (calonets de s’Almadrava i Cap Alt, es Mollet des Rei, entre molts d’altres), obra de l’erosió eòlica, els corrents marins i la desembocadura d’escorrenties.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:

Oficines de Turisme - Llucmajor
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca
 • Límits: 
  Pel Nord amb el Caló de ses Lleonardes i pel sud amb el Caló Fort
 • Localització: 
  C/Deusto (Cala Blava)
 • Coordenades geogràfiques: 
  2º44'07'' E - 39º29'02'' N
 • Accessos a la platja: 
  Vianants
  Vehicles
  Emergències
 • Emergències: 
  No