Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

MallorcaBeachguide / Sant Llorenç / 

Cala Millor

Vigilància alta
Sant Llorenç
Vigilància alta
Bandera blava
Previsió d'onatge
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Llegenda
Passarel·les per a discapacitats
Telèfons
Dutxes
Lavabos
Servei de Socors
Natació
Natació rissaga

Informació de la platja

Cala Millor també coneguda com Son Moro, Cala Nau
Cala Millor està a tres quilòmetres de Son Servera i també es coneix com Son Moro i Cala Nau.

Aquesta zona costanera neix com a zona hotelera a finals dels anys vuitanta del segle XX i es on s’ha desenvolupat un dels millors i freqüentats centres turístics de Mallorca i dels més coneguts a Europa occidental.

Aquesta platja es caracteritza per ser un arenal extens i de blanc gra fi, per tenir una aigua blava, transparent i bancs d’alga posidònia, l’albirament d’algun grup de dofins, així com la pràctica de busseig i surf de vela.

Cala Millor fa frontera amb el municipi de Son Servera pel marge nord-est. Dels seus 1.800 metres de longitud, 1.320 pertanyen al terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar i la resta forma part al veí Son Servera.

Aquesta platja oberta al mar es converteix en una zona perillosa per a l’ancoratge d’embarcacions i el bany quan bufa vent de l’est. Tot i així, el navegant que desitgi calar el seu vaixell en aquesta badia ho farà sobre un fons sorrenc, a una profunditat que oscil·la entre els quatre i els cinc metres davant la vorera. A 0,9 milles marítimes s’hi troba la instal·lació portuària més propera, Port Esportiu Cala Bona.

L’accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària. També compta amb una línia d’autobús, la parada del qual està a mig hectòmetre d’aquest areny. La fàcil accessibilitat i les característiques descrites anteriorment expliquen que s’hi registri una afluència massiva de banyistes locals i turistes.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme ? Cala Millor
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca
 • Límits: 
  Entre la Punta de N'Amer i el carrer Sol Naixent
 • Localització: 
  Paseo Marítimo de Cala Millor
 • Coordenades geogràfiques: 
  39º35'75'' N - 3º23'14'' E
 • Accessos a la platja: 
  Vianants
  Vehicles
  Emergències
 • Emergències: 
  No