Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

MallorcaBeachguide / Santa Margalida / 

Son Serra de Marina

Vigilància mitjana
Santa Margalida
Vigilància mitjana
Bandera blava
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Llegenda
Passarel·les per a discapacitats
Dutxes
Paperera

Informació de la platja

Son Serra de Marina
Son Serra de Marina està a 11 quilòmetres de Can Picafort. Anomena una platja, un port esportiu i una urbanització. En el nucli residencial destaca una torre rodona de vigilància i defensa amb una vista panoràmica que abraça des de Cap de Farrutx (Artà) fins a Alcúdia.

Cal recordar una anècdota sobre aquesta urbanització referida a una clàusula del contracte de compra de les parcel·les, allà pels anys setanta del segle XX, que prohibia nedar junts a homes i dones. El possible incompliment suposava costejar les despeses de 50 misses a l’oratori de la finca. Actualment es practica nudisme en aquest platja.
Aquest arenal presenta un gra gruixut i un color bru. L’arena de la vorera està recoberta per restes d’alga posidònia. Pel seu marge dret desemboca Torrent de na Borges, frontera natural entre els municipis de Santa Margalida i Artà, i, a la seva vegada, separa aquesta platja de la veïna sa Canova. Mentrestant, en el seu costat esquerre s’observarà les instal·lacions portuàries de Club Nàutic Serra Nova.

El seu litoral extens és de sorra i roques, molt baix i de profunditat escassa, per la qual cosa es recomana als navegants que evitin apropar-se’n a la vorera per evitar la possibilitat d’embarrancar.

L’accés per carretera és senzill. Tan sols n’hi ha prou que el conductor segueixi la senyalització viària que conduirà el seu vehicle particular fins un aparcament gratuït a escassos metres d’aquesta platja tranquil·la.

Les característiques descrites anteriorment expliquen que s’hi registri una afluència mitjana de banyistes famílies locals i turistes.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Can Picafort
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca
 • Límits: 
  Nucli urbà de Son Serra de Marina
 • Accessos a la platja: 
  Vianants
  Vehicles
  Emergències
 • Emergències: 
  No