Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

Vigilància alta
Santa Margalida
Vigilància alta
Bandera blava
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Llegenda
Dutxes
Lavabos
Servei de Socors
Paperera

Informació de la platja

Son Bauló
Son Bauló està a nou quilòmetres de Santa Margalida. Dóna nom a una platja, un torrent, una urbanització i a l’únic sepulcre megalític trobat a Mallorca (1.700 a.C.), així com forma part d’Àrea Natural d’Especial Interès de Son Real.

Aquest arenal urbà de gra fi i de dimensions escasses està flanquejat en el seu marge esquerre per un penya-segat de altura mitjana, mentre que en el costat contrari s’hi troba la desembocadura del torrent homònim, que forma un aiguamoll on habiten aus migratòries, insectes i amfibis. Als seus voltants es divisen hotels.

Aquesta disposició lateral també influeix en les condicions subaquàtiques. Els sediments sorrencs del delta s’introdueixen centenars de metres mar endins, el penya-segat forma un baix de roques i la platja està exposada als vents del nord, nord-est i est.
Aquesta morfologia provoca que el navegant hagi de tenir en compte totes aquestes indicacions a l’hora de realitzar la maniobra de calat de la seva embarcació, sobre un fons d’arena i alga, situat a uns cinc metres de profunditat a mig quilòmetre de la vora. A una mitja milla marítima s’hi troba Port Esportiu Can Picafort.

L’accés per carretera és senzill tant si el conductor opta per anar per Artà o per Can Picafort. Per les rodalies es podrà estacionar el vehicle particular gratuïtament i l’autobús s’atura a dos hectòmetres de la platja.

El caràcter residencial, turístic i la fàcil accessibilitat expliquen que Platja de Son Bauló registri una afluència massiva de banyistes locals i turistes.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Can Picafort
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca
 • Límits: 
  Torrent de Son Baulo
 • Accessos a la platja: 
  Vianants
  Vehicles
  Emergències
 • Emergències: 
  No