Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

MallorcaBeachguide / Santa Margalida / 

Can Picafort

Vigilància alta
Santa Margalida
Vigilància alta
Bandera blava
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Llegenda
Passarel·les per a discapacitats
Telèfons
Dutxes
Lavabos
Escars
Servei de Socors
Paperera
Zona d'esports nàutics

Informació de la platja

Can Picafort
Can Picafort està a nou quilòmetres de Santa Margalida. És el nucli turístic, residencial i urbà per excel·lència del seu municipi, un del més antics de la badia d’Alcúdia, incloent el port esportiu homònim i el càmping Platja Blava, que al costat del de Colònia de Sant Pere són els únics existents a Mallorca. En contraposició, s’hi troba envoltat per àrees verges de les dunes de Son Real, Parc Natural de s’Albufera i la Platja d’es Comú.

Aquest freqüentat i quilomètric arenal de gra fi i torrat està custodiat en el seu marge dret per les instal·lacions portuàries i en el seu costat esquerre per les tranquil·les platges de Casetes des Capellans i es Comú. L’escriptora Concha Alós va ambientar la seva novel·la Las hogueras, guanyadora del Premi Planeta de l’any 1964, en el Can Picafort tranquil de finals dels anys cinquanta del segle XX.

Els navegants han de saber que l’entrada a Club Esportiu Can Picafort necessita la perícia del patró, ja que un cop doblada l’escullera, i a 150 metres d’aquest parament, existeix un baix, conegut com Escull de Can Barret, i senyalitzat amb una boia, que s’ha de salvar per evitar qualsevol accident.

L’accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària. El vehicle particular s’haurà d’estacionar pels carrers propers a aquesta platja, mentre que la parada d’autobús més pròxima s’hi troba a 100 metres.

Les característiques descrites expliquen que s’hi registri una afluència massiva de banyistes locals i turistes.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Can Picafort
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca
 • Límits: 
  Entre la platja de Muro i Son Bauló.
 • Localització: 
  Paseo Colon
 • Accessos a la platja: 
  Vianants
  Vehicles
  Emergències
 • Emergències: 
  No