Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

MallorcaBeachguide / Muro / 

Platja de Muro -Sector II

Vigilància alta
Muro
Vigilància alta
Bandera blava
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Llegenda
Passarel·les per a discapacitats
Telèfons
Dutxes
Lavabos
Restaurant
Zona d'esports nàutics

Informació de la platja

Platja de Muro -Sector II
Platja de Muro - Sector II està a sis quilòmetres del centre de Port d’Alcúdia i 12 quilòmetres de Muro. La seva extensió comprèn des del canal de s’Oberta, al costat de Pont dels Anglesos, fins a la platja denominada Platja de Muro - es Comú, formant amb aquesta una frontera imaginària.

En aquesta platja, junt amb Platja de Muro - Sector I, destaca la seva oferta hotelera de qualitat i un turisme de categoria, principalment familiar. S’hi troba al costat de les maresmes de Parc Natural de s’Albufera, amb una extensió de 1.708 hectàrees, convertint-se en el major aiguamoll de l’arxipèlag. El Parlament de les Illes Balears el va declarar parc natural l’any 1988 per la seva riquesa ecològica i la seva gran biodiversitat. Des de 1986 forma part de les Zones d’Especial Protecció per a les Aus de la Comunitat Europea, i des de 1989 de la Convenció sobre Aiguamolls d’Importància Internacional. Es pot visitar, sent l’entrada gratuïta.

Es Braç és un arenal tranquil, quilomètric i de finíssim gra, que fins als anys vuitanta del segle XX va ser una continuació dels pinars d’es Comú, moment que comença la seva conversió en nucli residencial i turístic, amb presència de grans edificacions després del sistema dunar.

L’accés a la platja és fàcil, tant a peu com en vehicle particular, havent-hi zones d’aparcament pels voltants. També es pot arribar-hi amb autobús, la parada del qual s’hi troba a un centenar de metres d’aquest areny. Com a la resta de les platges del municipi de Muro, les seves aigües són transparents, d’onatge moderat a tranquil i d’arena fina i de color daurat, ideal per a tot tipus d’usuari.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:

Oficines de Turisme - Muro
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca
 • Límits: 
  Entre el Sector I i el Sector III de la platja
 • Localització: 
  Carretera C-712 Artà - Pto. de Alcúdia Km. 26
 • Accessos a la platja: 
  Vianants
  Vehicles
  Emergències
 • Emergències: 
  No