Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

MallorcaBeachguide / Muro / 

Platja de Muro -Sector I

Vigilància alta
Muro
Vigilància alta
Bandera blava
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Llegenda
Passarel·les per a discapacitats
Telèfons
Dutxes
Lavabos
Restaurant
Zona d'esports nàutics

Informació de la platja

Platja de Muro -Sector I
Platja de Muro - Sector I està a tres quilòmetres del centre de Port d’Alcúdia, i a 15 km del centre de Muro, entre l’escullera de s’Oberta del Parc Natural de s’Albufera (es pot visitar, sent l’entrada gratuïta) i frontera imaginària amb Platja d’Alcúdia, de la qual és una prolongació. Cal aclarir que genèricament Platja de Muro es refereix als 5,2 quilòmetres de costa que formen part del municipi homònim.

Aquesta platja està encatifada per una arena finíssima i registra una profunditat escassa per a la tranquil·litat dels pares i dels turistes que massivament ocupen aquest talús. Es necessita caminar bastants de metres fins que es deixa de fer peu. A la seva esquena s’estén una sistema dunar i una gran xarxa de senders, esquitxats per l’aparició de pineda i boscos de ginebrers, així com la proliferació d’urbanitzacions i allotjaments hotelers, destacant la seva oferta hotelera de qualitat i un turisme de categoria, principalment familiar.

Els fons sorrencs extensos, la gairebé inexistència de pendent, la presència de baixos i ser un arenal obert als vents del primer quadrant alerten de la possibilitat d’embarrancar, havent de mantenir el navegant la seva embarcació allunyada de la vorera.

Les seves aigües són transparents, d’onatge moderat a tranquil, l’arena és fina i de color daurat, ideal per a tot tipus d’usuari.

L’accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària. El vehicle particular es podrà estacionar de manera gratuïta entre els carrers que condueixen fins aquesta platja. També s’hi pot arribar amb autobús, la parada del qual s’hi troba a un centenar de metres d’aquest areny.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:

Oficines de Turisme - Muro
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca
 • Límits: 
  Pel Nord amb el Terme Municipal d'Alcúdia i pel Sud amb el Sector II
 • Localització: 
  Carretera C-712 Artà - Pto. de Alcúdia Km. 27,5
 • Accessos a la platja: 
  Vianants
  Vehicles
  Emergències
 • Emergències: 
  No