Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

MallorcaBeachguide / Alcúdia / 

Platja des Morer Vermell

Alcúdia
Platja d'arena
Llegenda
Telèfons
Paperera

Informació de la platja

Platja des Morer Vermell
Platja des Morer Vermell està a 1,5 quilòmetres d’Alcúdia. Aquesta proximitat permet la visita al recinte emmurallat (segle XIV) que embolica Alcúdia o al teatre romà (segle I) que
va tenir capacitat per a unes 2.000 persones.
Aquesta bella platja es caracteritza per la tranquil·litat que es pot gaudir tombat sobre la seva sorra fina i blanca o nedant en la seva aigua cristal·lina. El seu entorn ha patit l’impacte de la construcció sense grans excessos, encara que per les rodalies es detecten diversos hotels, així com una urbanització circumdant que adopta el mateix nom d’aquest areny. El marge dret continua intacte, mostrant les roques, el pinar i la virginitat d’aquesta àrea.

Les condicions subaquàtiques són aptes per a l’ancoratge de petites embarcacions a curta distància de la vorera, existint un canal d’accés amb aquesta finalitat per aquesta tipologia de vaixells. La resta de navegants hi trobaran un talús amb una pendent inexistent, que dóna lloc a un fons rocós que a dos hectòmetres del litoral registra una profunditat de tan sols dos metres. A 0,4 milles marines s’hi troba la instal·lació portuària més propera, Port des Barcarets.

L’accés per carretera és senzill fins a la urbanització es Morer Vermell seguint la senyalització viària. Una vegada s’hi arribi en aquest nucli residencial, s’haurà d’agafar el camí cap a la dreta que condueix fins a l’aparcament gratuït que s’hi troba als voltants d’aquest arenal.

Les característiques descrites anteriorment expliquen que es Morer Vermell registri una afluència baixa de banyistes locals i turistes.


Si la platja disposa de servei de socorristes estau obligats a seguir les indicacions de les banderes. Bandera vermella indica perill, prohibició de banyar-se. Bandera groga indica precaució, però es permet el bany. Bandera verda, es permet el bany. Bandera taronja, indica que el socorrista s'ha absentat. Si la platja no disposa de servei de vigilància o aquest no fos operatiu, sigui prudent i gaudeixi de la platja sense córrer riscs innecessaris.
Les ordenances municipals prohibeixen l'accés a les platges dels animals de companyia per raons de seguretat i higiene.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:

Oficines de Turisme - Alcúdia
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca

 • Límits: 
  Entre Punta Emperador i Morer Vermell
 • Localització: 
  Paseo Tirant lo Blanc
 • Coordenades geogràfiques: 
  39º 51' 50'' N - 3º 07' 50'' E
 • Accessos a la platja: 
  Vianants
  Vehicles
  Emergències
 • Emergències: 
  No