Ibiza Beach Guide (beta)

Cercar platges a Eivissa:

Informació turística www.illesbalears.es

IbizaBeachguide / Sant Antoni de Portmany / 

Cala Gració i Gracioneta

Vigilància mitjana
Plànol situació
Sant Antoni de Portmany
Accés minusvàlids
Platja d'arena

Com arribar-hi des de Sant Josep de sa Talaia

AMB COTXE (OPCIÓ A): A 9.5 Km. aproximadament, del casc urbà del poble de Sant Josep de Sa Talaia, a traves de la carretera Sant Josep-Sant Antoni i seguint les indicacions amb direcció Sant Antoni s'aplega a diverses rotondes que circunvalarem fins aplegar a la anomenada Rotonda al Descobriment (coneguda com la Rotonda del Ou), agafant direcció Eivissa (com si surti'm del poble de Sant Antoni) en aplegar a l'altra rotonda agafem la direcció a la esquerra entrant en la Ronda Nord i circunvalarem la següent rotonda fins aplegar a la segona rotonda, en aquest punt agafarem direcció a la esquerra i vorejarem la següent rotonda entrant en el carrer Johann Sebastian Bach, en el que continuarem fins aplegar a la rotonda de Cala Graçio, on agafarem la Carretera de Cala Graçio fins a la platja. En aquesta opció l'aparcament es te que fer en la mateixa carretera de Cala Graçio (esta prohibit l'aparcament a la rotonda de canvi de sentit que hi ha junt l'escala de pedra d'accés a la cala) per lo que es probable que no troben lloc.

AMB COTXE (OPCIÓ B): A 11 Km. aproximadament, del casc urbà del poble de Sant Josep de Sa Talaia, a traves de la carretera Sant Josep-Sant Antoni i seguint les indicacions amb direcció Sant Antoni s'aplega a diverses rotondes que circunvalarem fins aplegar a la anomenada Rotonda al Descobriment (coneguda com la Rotonda del Ou), agafant direcció Eivissa (com si surti'm del poble de Sant Antoni) en aplegar a l'altra rotonda agafem la direcció a la esquerra entrant en la Ronda Nord i circunvalarem la següent rotonda fins aplegar a la segona rotonda, en aquest punt agafarem direcció a la esquerra i vorejarem la següent rotonda entrant en el carrer Johann Sebastian Bach, en el que continuarem fins aplegar a la rotonda de Cala Graçio, on agafarem la Carretera de Cala Graçio fins un desvio a la dreta que indica "Cala Gracioneta", continuarem per aquesta carretera principal fins un altra indicació a la dreta "Cala Gracioneta" on entrarem en uns estrets carrers d'una urbanització que es portaran fins al parking d'ús gratuït de la cala. Des de el parking s'accedeix a la platja a traves d'una rampa d'asfalt.
Sant Josep de sa Talaia
 
Cala Gració i Gracioneta
 

Com arribar-hi des de Eivissa

AMB COTXE (OPCIÓ A): A 16 Km. aproximadament, del centre del casc urbà d'Eivissa, a traves de la carretera Eivissa-Sant Antoni i seguint les indicacions amb direcció Sant Antoni s'aplega a una rotonda que enllaça amb la Ronda Nord agafant direcció a la dreta i circunvalarem la següent rotonda fins aplegar a la segona rotonda, en aquest punt agafarem direcció a la esquerra i vorejarem la següent rotonda entrant en el carrer Johann Sebastian Bach, en el que continuarem fins aplegar a la rotonda de Cala Graçio, on agafarem la Carretera de Cala Graçio fins a la platja. En aquesta opció l'aparcament es te que fer en la mateixa carretera de Cala Graçio (esta prohibit l'aparcament a la rotonda de canvi de sentit que hi ha junt l'escala de pedra d'accés a la cala) per lo que es probable que no troben lloc.

AMB COTXE (OPCIÓ B): A 17.5 Km. aproximadament, del centre del casc urbà
d'Eivissa, a traves de la carretera Eivissa-Sant Antoni i seguint les indicacions amb direcció Sant Antoni s'aplega a una rotonda que enllaça amb la Ronda Nord agafant direcció a la dreta i circunvalarem la següent rotonda fins aplegar a la segona rotonda, en aquest punt agafarem direcció a la esquerra i vorejarem la següent rotonda entrant en el carrer Johann Sebastian Bach, en el que continuarem fins aplegar a la rotonda de Cala Graçio, on agafarem la Carretera de Cala Graçio fins un desvio a la dreta que indica "Cala Gracioneta", continuarem per aquesta carretera principal fins un altra indicació a la dreta "Cala Gracioneta" on entrarem en uns estrets carrers d'una urbanització que es portaran fins al parking d'ús gratuït de la cala. Des de el parking s'accedeix a la platja a traves d'una rampa d'asfalt.
Eivissa
 
Cala Gració i Gracioneta
 

Com arribar-hi des de Sant Antoni de Portmany

A PEU OPCIÓ A: Atesa la proximitat al centre del poble de Sant Antoni de Portmany i de fàcil accés. Depenent del carrer al que es troben (veure planòl de Sant Antoni) buscarem aplegar a l'àrea anomenada Coves Blanques (Café del Mar) on trobarem la mar, agafant direcció a la dreta vorejarem la costa per la zona rocosa fins aplegar a Caló des Moro on continuarem vorejant per l'àrea de Roca Baixa fins l'àrea de la Cova de Ses Llegostes on es troba l'aquari Cap Blanc (on es pot gaudir de un aquari dintre d'una cova natural que recull especies autòctones de l'illa) i des de aquí surtirem a la Carretera de Cala Graçio que baixant a la esquerra ens conduira fins a una escala de pedra que dona accés a Cala Graçio. Actualment, en execució Passeig Marítim en la costa que anira des de la Bahía de Sant Antoni fins a Cala Graçio.

A PEU/BICICLETA (OPCIÓ B): Dintre del nucli urbà a uns 2 km. del centre del poble de Sant Antoni de Portmany i de fàcil accés a traves dels carrers del poble. Depenent del punt en que es troben agafarem uns carrers o altres fins aplegar la Avinguda Isidor Macabich o Carrer J. Sebastian Bach que ens condueixen a la rotonda de Cala Graçio, on agafarem la carretera de Cala Graçio que ens portará fins a la platja. Actualment, en execució Passeig Marítim en la costa que anira des de la Bahía de Sant Antoni fins a Cala Graçio.

AMB COTXE (OPCIÓ A): A 2 km. del centre del casc urbà del poble de Sant Antoni de Portmany, de fàcil accés a traves dels carrers del poble o per la Ronda Nord, segons en punt en el que es troben al poble (veure el planòl de Sant Antoni) fins aplegar a la Avinguda Isidor Macabich o el carrer J. Sebastián Bach per aplegar a la rotonda Cala Graçio on agafarem la Carretera de Cala Graçio fins a la platja. En aquesta opció l'aparcament es te que fer en la mateixa carretera de Cala Graçio (esta prohibit l'aparcament a la rotonda de canvi de sentit que hi ha junt l'escala de pedra d'accés a la cala) per lo que es probable que no troben lloc.

AMB COTXE (OPCIÓ B): A 3,5 km. del centre del casc urbà del poble de Sant Antoni de Portmany, de fàcil accés a traves dels carrers del poble o per la Ronda Nord, segons en punt en el que es troben al poble (veure el planòl de Sant Antoni) fins aplegar a la Avinguda Isidor Macabich o el carrer J. Sebastián Bach per aplegar a la rotonda Cala Graçio on agafarem la Carretera de Cala Graçio fins un desvio a la dreta que indica "Cala Gracioneta", continuarem per aquesta carretera principal fins un altra indicació a la dreta "Cala Gracioneta" on entrarem en uns estrets carrers d'una urbanització que es portaran fins al parking d'ús gratuït de la cala. Des de el parking s'accedeix a la platja a traves d'una rampa d'asfalt.
Sant Antoni de Portmany
 
Cala Gració i Gracioneta
 

Més informació sobre rutes

Via Michelin
Itineraris, mapes i guia de carrers, informació turística, hotels i restaurants
Map 24 Espanya
El seu soci per a la localització i planificació de rutes mitjançant mapes
Guia de carrers telefònica
El seu soci per a la localització i planificació de rutes mitjançant mapes

Informació de la platja

  • Límits: Envoltada de vegetació i roques
  • Coordenades geogràfiques: 1º17'28'' E - 38º59'36'' N
  • Accés a la platja:Sí VianatsSí VehiclesSí Emergències
  • Accés als vehicles d'emergència: Sí No No