Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

MallorcaBeachguide / Muro / 

Platja de Muro -Sector II

Vigilància alta
Plànol situació
Muro
Bandera blava
Accés minusvàlids
Platja d'arena

Com arribar-hi des de Santa Margalida

S’haurà de dirigir cap al carrer de l’Enginyer Felicià Fuster. Continuarà per aquesta calçada fins a la cruïlla amb la carretera Ma-3410 (carretera de Santa Margalida), on girarà a la dreta per incorporar-se a aquesta via. Seguirà per aquesta calçada fins arribar a la rotonda on conflueix amb la carretera Ma-3431, la qual es dirigeix a Mur. Agafarà la primera sortida de la rotonda, entrant a la carretera Ma-3431. Continuarà recte fins a la pròxima rotonda, en la qual prendrà la quarta sortida, incorporant-se a la carretera Ma-12, en direcció a Platges de Muro i Port d’Alcúdia. Seguirà per aquesta via dos quilòmetres, començant la platja en el punt quilomètric 25 de la carretera Ma-12, l’extensió del qual arriba fins a Canal Gran (s’Oberta), a Pont dels Anglesos. En el quilòmetre 25, girant a la dreta, s’hi trobarà el carrer de les Arenes, que forma el límit imaginari amb Platja de Muro - es Comú. A partir d’aquesta via, tots els carrers que hi trobarà a la dreta són sense sortida i hi arriben fins, pràcticament, a peu de platja. A tots ells podrà estacionar gratuïtament el seu vehicle particular.

Santa Margalida
 
Ma-3410
7.8 km
Ma-3431
2.0 km
Sortir de Santa Margalida
200 m
Ma-3431
100 m
Carrer Arenes
200 m
Platja de Muro -Sector II
 

Com arribar-hi des de Muro

S’haurà de dirigir al carrer de Joan Massanet. Continuarà fins a la rotonda on conflueixen la carretera Ma-3430 (Muro-Sa Pobla) i la carretera de Marjals (Ma-3431). Prendrà la primera sortida per incorporar-se a aquesta última calçada. Seguirà per aquesta via en direcció a Can Picafort. Una vegada pels voltants d’aquest nucli costaner, hi trobarà una rotonda on desemboca l’avinguda de Santa Margalida. Agafarà la segona sortida per reintroduir-se en Ma-3431. Continuarà recte fins a la pròxima rotonda, en la qual prendrà la quarta sortida, incorporant-se a la carretera Ma-12, en direcció a Platges de Muro i Port d’Alcúdia. Seguirà per aquesta via dos quilòmetres, començant la platja en el punt quilomètric 25 de la carretera Ma-12, l’extensió del qual hi arriba fins al Canal Gran (s’Oberta), a Pont dels Anglesos. En el quilòmetre 25, girant a la dreta, hi trobarà el carrer de les Arenes, que forma el límit imaginari amb Platja de Muro –
es Comú. A partir d’aquesta via, tots els carrers que hi trobarà a la dreta són sense sortida i hi arriben fins, pràcticament, a peu de platja. A tots ells podrà estacionar gratuïtament el seu vehicle particular.

Recorregut: 13,1 km. Temps: 15 minuts.
Muro
 
Sortir de Muro
800 m
Ma-12
2.0 km
Ma-3431
10.1 km
Calle Arenes
200 m
Platja de Muro -Sector II
 

Més informació sobre rutes

Via Michelin
Itineraris, mapes i guia de carrers, informació turística, hotels i restaurants
Map 24 Espanya
El seu soci per a la localització i planificació de rutes mitjançant mapes
Guia de carrers telefònica
El seu soci per a la localització i planificació de rutes mitjançant mapes

Informació de la platja

  • Límits: Entre el Sector I i el Sector III de la platja
  • Localització: Carretera C-712 Artà - Pto. de Alcúdia Km. 26
  • Accés a la platja:Sí VianatsSí VehiclesNo Emergències
  • Accés als vehicles d'emergència: Sí No No