Formentera Beach Guide (beta)

Cercare spiagge a Formentera:

Informazioni turistiche www.illesbalears.es

Cavall d'en Borràs
Cala d'en Borràs
Formentera
Vigilanza bassa
Accesso disabili
Spiaggia di sabbia
Cavall d'en Borràs anche conosciuta come Cala d'en Borràs

Cavall d’en Borràs està a dos quilòmetres de la Savia, situada a Cala Savina i Platgeta des Carregador. A aquest entorn natural es practica nudisme i des d’aquest litoral es pot admirar la silueta pètria, majestuosa i enigmàtica dels illots eivissencs es Vedrà i es Vedranell, amb cims de 382 i 128 metres, respectivament.

Aquesta platja tranquil·la es caracteritza per tenir unes dimensions mitjanes, un talús de fina arena blanca, una orientació cap al nord, absència d’onades, una pendent molt suau (a 50 metres de la vorera s’assoleix una fondària de 1,5 metres), així com un fons marí d’arena recobert d’alga.

Aquest racó costaner forma part de l’Àrea Natural d’Especial Interès de Ses Salines. La part posterior d’aquest arenal d’aspecte salvatge està ocupada per un sistema dunar, així com un bosc de savines frondós que s’estén cap als propers Estany Pudent i Salines de Formentera. A la vegada, es troba pròxim a Port de la Savina, únic punt de comunicació marítima des de Formentera cap a l’exterior.

L’accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària i les desviacions. El vehicle particular, el ciclomotor o la bicicleta es podran estacionar gratuïtament pels voltants. També es por arribar-hi caminant des de la Savina o utilitzant el transport públic; la parada d’autobús més propera es troba a un hectòmetre de distància.
Les característiques descrites expliquen que Cavall d’en Borràs registri una afluència massiva de banyistes locals i turistes.

Si la platja disposa de servei de socorristes estau obligats a seguir les indicacions de les banderes. Bandera vermella indica perill, prohibició de banyar-se. Bandera groga indica precaució, però es permet el bany. Bandera verda, es permet el bany. Bandera taronja, indica que el socorrista s'ha absentat. Si la platja no disposa de servei de vigilància o aquest no fos operatiu, sigui prudent i gaudeixi de la platja sense córrer riscs innecessaris.
Les ordenances municipals prohibeixen l'accés a les platges dels animals de companyia per raons de seguretat i higiene.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:

Oficines de Turisme

 • Chioschi/balneari
Informazione del comune Formentera

L‘isola di Formentera ha una superficie di 83,2 chilometri quadri (una lunghezza di 14 chilometri da est a ovest, otto da nord a sud e 69 di costa) e 8000 abitanti.
Attorno all‘isola ci sono diversi isolotti, tra i quali c‘è Illa de s‘Espalmador e s‘Espardell, importante per la superficie nella zona settentrionale con 1,3 e 0,5 chilometri quadri, rispettivamente.
Quest‘isola è praticamente piatta. Una zona centrale, stretta e bassa unisce i due promontori miocenici, localizzati ad est e ovest. Il promontorio orientale, la Mola, ha 192 metri di altezza, mentre la cima occidentale, Cap de Barbaria, ne ha 98. fra entrambe le cime, e come istmo di unione, si sviluppa una stretta e lunga zona di terra. Ha una lunghezza intorno ai cinque chilometri in direzione oriente-occidente, cosí come una larghezza che in alcuni punti non arriva al chilometro e mezzo. La zona nord di Formentera si caratterizza da essere molto piatta e ci sono due stagni, Estany Pudent (utilizzato durante la Guerra Civile Spagnola come base di idroaerei) e Estany des Peix, cosí come la bassa e stretta Punta des trucadors, un insieme di dune che determina sui laterali Platja de Illetes e Platja de Llevant.
Questo paradiso di bellezza marina ha ispirato diversi artisti nelle loro discipline, come la musica (Peter Sinfield, Pink Floyd, David Alleb, Kevin Ayers) o la pittura (Grupo 69, Múseo de Artes Contemporáneas).
Il comune ha un totale di 22 spiagge.
Principali dati tecnici
 • Lunghezza della spiaggia: 
  500 metri
 • Tipo di accesso: 
  Per pedoni
  Per veicoli
  Per imbarcazioni
 • Larghezza media: 
  35 metri
 • Accesso disabili: 
  Si
  No
 • Grado di occupazione: 
  Alto
  Medio
  Basso
 • Zona di ancoraggio: 
  Si
  No
Spedire una cartolina della spiaggia
Non dimentichi che i campi segnalati con
un segno ( # ) e in rosso sono obbligatori.
Dispone di caratteri