Formentera Beach Guide (beta)

Cercar platges a Formentera:

Informació turística www.illesbalears.es

Platja de llevant
Formentera
Vigilància mitjana
Previsió d'onatge
Platja d'arena
Platja de llevant

Platja de Llevant se trouve à trois kilomètres d’es Pujols, entre Punta des Trucadors et Platja de ses Canyes. Dans cet environnement naturel est apprécié par les nudistes.

Cette plage vierge a des dimensions kilométriques (et dans cette étendue de sable se trouve le tronçon côtier le plus touristique, Racó de ses Ampolles), il y a beaucoup d’entrées et de saillies rocheuses avec du sable blanc et fin et un système dunaire avec sa végétation typique qui s’étend aussi vers sa partie arrière. Elle est orientée vers l’est ; les vents d’été sont forts et soulèvent une forte houle ce qui rend la baignade dangereuse. L’eau est transparente (une transparence lumineuse grâce à l’absence presque totale de plancton, l’eau se troublant, par ce fait, beaucoup moins) et le fond sableux avec des zones rocheuses couvertes d’algues.

Un cordon dunaire énorme sépare cette plage des anciens Salines d’en Marroig qui par leur valeur naturelle, paysagiste et avifaunique ont été déclarées Àrea Natural d'Especial Interés de ses Salines par le Parlement des Illes Balears et cataloguées comme Zona de Especial Protección para las Aves par l’Union Européenne.

L'accès par la route est facile en suivant la signalisation routière. Il faut faire attention aux bifurcations. Le dernier tronçon du trajet se fera par une piste. La voiture peut être garée gratuitement dans les environs de même que les motos et les bicyclettes. On peut aussi venir en marchant depuis la Platja de ses Canyes avoisinante ou depuis la proche localité d’es Pujols.
Les caractéristiques décrites plus haut font que cette plage est très fréquentée par les touristes.

Si la platja disposa de servei de socorristes estau obligats a seguir les indicacions de les banderes. Bandera vermella indica perill, prohibició de banyar-se. Bandera groga indica precaució, però es permet el bany. Bandera verda, es permet el bany. Bandera taronja, indica que el socorrista s'ha absentat. Si la platja no disposa de servei de vigilància o aquest no fos operatiu, sigui prudent i gaudeixi de la platja sense córrer riscs innecessaris.
Les ordenances municipals prohibeixen l'accés a les platges dels animals de companyia per raons de seguretat i higiene.

L?information concernant cette plage peut varier. Pour obtenir confirmation des données fournies ou consulter les changements et les nouveautés, veuillez vous adresser à l?office municipale de tourisme indiquée ci-dessous:
Offices de Turisme

 • Lloguers
Informació sobre el municipi Formentera

L’illa de Formentera té una extensió de 83,2 quilòmetres quadrats (una longitud de 14 quilòmetres d’est a oest, vuit de nord a sud i 69 de costa) i 8.000 habitants.

Al voltant d’aquesta illa s’hi trobaran tota una sèrie d’illots, entre els que destaca pel seu tamany els situats a la zona septentrional, Illa de s’Espalmador i s’Espardell, amb unes superfícies de 1,3 y 0,5 quilòmetres quadrats, respectivament.

Formentera és pràcticament plana. Una zona central, estreta y baixa uneix dos cims miocènics, localitzats a l’est i a l’oest, respectivament. L’elevació oriental, la Mola, s’alça fins als 192 metros de altitud, mentre que el puig occidental, Cap de Barbaria, té una alçada de 98 metros. Entre ambdues muntanyes, i com a istme d’unió, es desenvolupa una estreta i allargada franja de terra. Presenta una longitud aproximada de cinc quilòmetres en direcció llevant-ponent, així com una amplada que, en alguns punts, no hi arriba al quilòmetre i mig. La zona nord de Formentera es caracteritza per ser molt plana i per acollir dos estanys, Estany Pudent (utilitzat durant la Guerra Civil espanyola com a base de hidroavions) i Estany d’es Peix, així com per la baixa i estreta Punta de Trucadors, conjunt de dunes que determinen a un costat y a l’altre Platja de Illetes i Platja de Llevant.

Aquest paradís terrenal de bellesa marina ha inspirat a artistes de diferents disciplines, com la música (Peter Sinfield, Pink Floyd, David Alleb, Kevin Ayers) o la pintura (Grup 69, Museu d’Arts Contemporànies).
El municipi té un total de 22 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  1450 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  90 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters