Ibiza Beach Guide (beta)

Cercar platges a Eivissa:

Informació turística www.illesbalears.es

Platja de s'Estanyol
Sant Josep de sa Talaia
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Platja de s'Estanyol

Platja de s’Estanyol està a dos quilòmetres de Sant Antoni de Portmany, situada entre Punta des Molí i Cala Pinet, així com propera al port i club nàutic d’aquesta localitat, amb tots els serveis per als navegants. Aquesta platja és el primer tram de litoral pertanyent a Sant Josep de sa Talaia.

Aquest racó costaner urbà es caracteritza per tenir unes dimensions reduïdes; un talús d’arena blanca i de gra mig; una pendent molt suau (a 50 metres de la vorera s’assoleix una fondària d’1,5 metres); una gairebé absència d’embat de vent, que converteix aquest arenal en una zona de bany excel·lent per als al·lots i per a les persones majors; un fons sorrenc, encara que a mesura que el banyista avança cap a l’interior de la badia de Sant Antoni prolifera la vegetació submarina; una aigua cristal·lina que convida a la pràctica de busseig de superfície; una petita pineda; alguna palmera; establiments turístics que l’envolten, així com per estar format per dues cales petites.

Des d’aquesta platja s’hi pot accedir al camí, que en segons que zones es reconverteix en sender, que condueix a Port des Torrent.

L’accés per carretera és senzill seguint amb atenció la senyalització viària i les desviacions. El vehicle particular es podrà estacionar de manera gratuïta pels voltants. També s’hi pot arribar fent ús del transport públic. La parada d’autobús més propera dista un hectòmetre de distància.

Les característiques descrites anteriorment hi expliquen l’afluència massiva de banyistes turistes.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Ibiza/Eivissa

 • Passarel·les per a discapacitats
 • Lloguers
 • Quioscs/balnearis
 • Zones de submarinisme o esportives
Informació sobre el municipi Sant Josep de sa Talaia

El terme municipal de Sant Josep de sa Talaia ocupa la gairebé totalitat de la zona sud d’Eivissa, sent el primer municipi de Pitiüses per extensió (158,95 quilòmetres quadrats), amb una línia costanera de 80 quilòmetres (des de Badia de Sant Antoni a Platja d’en Bossa). El seu topònim prové de la muntanya homònima i de major elevació de l’illa (475 metres d’altitud), situada gairebé en el seu centre geogràfic.

Aquest territori inclou les poblacions de caràcter rural, caracteritzades per les seves parròquies d’origen medieval, interessants pel seu disseny i tradicionalisme, de Sant Agustí des Vedrà, Sant Jordi de ses Salines, Sant Francesc de s’Estany, Mare de Déu del Carme o es Cubells i la localitat homònima, el nucli de la qual es va formar el segle XVIII al voltant de l’església.

La seva riquesa cultural es coneixerà visitant, entre d’altres, l’assentament rural punicoromà ses Païses de Cala d’Hort, el poblat fenici sa Caleta, les torres de defensa de ses Portes, de Comte o d’en Rovira, des Cap. de Jueu i des Carregador de Sal (segles XVII-XVIII), Cova Santa (gruta natural de 25 metres de profunditat, amb estalactites i estalagmites formades per l’efecte de l’aigua durant milers d’anys). També s’ha d’assistir a una actuació de ball pagès ("balli pagès"), dansa ancestral que els vestits i joies que llueixen els ballarins potència la seva vistositat. S’ha de degustar uns dels seus arrossos i guisats amb peixos de roca i la seva rebosteria exquisida, així com s’han de realitzar excursions i rutes amb bicicleta de muntanya.
El municipi té un total de 21 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  40 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  49 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters