Ibiza Beach Guide (beta)

Cercar platges a Eivissa:

Informació turística www.illesbalears.es

Caló des Serral
Sant Josep de sa Talaia
Platja d'arena
Caló des Serral

Caló d’en/des Serral està a tres quilòmetres de Sant Antoni de Portmany, situat entre les platges de s’Estanyol i Cala Pinet.

Aquesta porció de costa forma part de la badia de Sant Antoni i es caracteritza per tenir unes dimensions reduïdes, una arena de gra mig i torrada, una pendent molt suau (a 40 metres de la vorera es sonda una profunditat de metre i mig), una part posterior poblada per establiments vacacions, així com una gran varietat de serveis turístics i una oferta àmplia d’entreteniment.

La superfície destinada per prendre el sol s’ha ampliat de manera artificial, ja que s’han construït unes terrasses al costat de la mar que, posteriorment, s’han omplert de sorra per obtenir un aspecte més natural. En alguns d’aquests solàriums creix alguna savina jove.

El fons d’arena predomina als primers metres del llit marí, excepte als voltants de les terrasses artificials, on les roques s’imposen. A mesura que s’avança cap a l’interior de la badia de Sant Antoni prolifera la vegetació submarina. Aquest fet i la transparència de l’aigua conviden la pràctica del busseig de superfície.

L’accés per carretera és senzill seguint amb atenció la senyalització viària i les desviacions. El vehicle particular es podrà estacionar de manera gratuïta pels voltants. També s’hi pot arribar fent ús del transport públic. La parada d’autobús més propera dista un hectòmetre de distància.

Les característiques descrites anteriorment hi expliquen l’afluència massiva de banyista turistes.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Ibiza/Eivissa

 • Passarel·les per a discapacitats
 • Lloguers
 • Quioscs/balnearis
 • Zones de submarinisme o esportives
Informació sobre el municipi Sant Josep de sa Talaia

El terme municipal de Sant Josep de sa Talaia ocupa la gairebé totalitat de la zona sud d’Eivissa, sent el primer municipi de Pitiüses per extensió (158,95 quilòmetres quadrats), amb una línia costanera de 80 quilòmetres (des de Badia de Sant Antoni a Platja d’en Bossa). El seu topònim prové de la muntanya homònima i de major elevació de l’illa (475 metres d’altitud), situada gairebé en el seu centre geogràfic.

Aquest territori inclou les poblacions de caràcter rural, caracteritzades per les seves parròquies d’origen medieval, interessants pel seu disseny i tradicionalisme, de Sant Agustí des Vedrà, Sant Jordi de ses Salines, Sant Francesc de s’Estany, Mare de Déu del Carme o es Cubells i la localitat homònima, el nucli de la qual es va formar el segle XVIII al voltant de l’església.

La seva riquesa cultural es coneixerà visitant, entre d’altres, l’assentament rural punicoromà ses Païses de Cala d’Hort, el poblat fenici sa Caleta, les torres de defensa de ses Portes, de Comte o d’en Rovira, des Cap. de Jueu i des Carregador de Sal (segles XVII-XVIII), Cova Santa (gruta natural de 25 metres de profunditat, amb estalactites i estalagmites formades per l’efecte de l’aigua durant milers d’anys). També s’ha d’assistir a una actuació de ball pagès ("balli pagès"), dansa ancestral que els vestits i joies que llueixen els ballarins potència la seva vistositat. S’ha de degustar uns dels seus arrossos i guisats amb peixos de roca i la seva rebosteria exquisida, així com s’han de realitzar excursions i rutes amb bicicleta de muntanya.
El municipi té un total de 21 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  50 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  8 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters