Ibiza Beach Guide (beta)

Cercar platges a Eivissa:

Informació turística www.illesbalears.es

Es Port
Cala des Torrent
Sant Josep de sa Talaia
Vigilància mitjana
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Es Port també coneguda com Cala des Torrent

Es Port o Cala des/d’es Torrent està a cinc quilòmetres de Sant Antoni de Portmany, situada entre Caló de s’Oli i Punta de sa Pedrera, així com propera a les urbanitzacions homònima i ses Fontanelles, les quals han respectat una pineda petita que hi arriba fins al substrat d’aquest arenal. El seu topònim fa referència a què en aquest talús abocava antany les seves aigües un escorrentia.

Aquesta platja es caracteritza per ser un entrant de mar bell i en forma d’ela, així com per tenir unes dimensions grans, una orientació cap al sud-est, una torrada arena fina, una pendent escassa (a 50 metres de la vorera es sonda una profunditat inferior a 1,7 metres) i un vent d’intensitat fluixa que bufa de mar a terra o en sentit transversal.

Les condicions marines i subaquàtiques són aptes per practicar busseig i per fondejar embarcacions. Aquest arenal s’hi troba exposat a masses eòliques procedents del nord-oest, nord i nord-est, pel que es recomana al navegant que cali a la primera meitat d’aquesta màniga de mar, sobre un fons de sorra, a una profunditat que oscil·la entre els cinc i als 10 metres.

L’accés per carretera és senzill seguint atentament la senyalització viària i les desviacions. El vehicle particular es podrà estacionar de manera gratuïta pels voltants. També s’hi pot arribar fent ús del transport públic, la parada d’autobús més propera dista 50 metres de distància.

Les característiques descrites anteriorment hi expliquen l’afluència massiva de banyista locals i turistes.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Ibiza/Eivissa

 • Passarel·les per a discapacitats
 • Lavabos
 • Lloguers
 • Quioscs/balnearis
 • Zones de submarinisme o esportives
Informació sobre el municipi Sant Josep de sa Talaia

El terme municipal de Sant Josep de sa Talaia ocupa la gairebé totalitat de la zona sud d’Eivissa, sent el primer municipi de Pitiüses per extensió (158,95 quilòmetres quadrats), amb una línia costanera de 80 quilòmetres (des de Badia de Sant Antoni a Platja d’en Bossa). El seu topònim prové de la muntanya homònima i de major elevació de l’illa (475 metres d’altitud), situada gairebé en el seu centre geogràfic.

Aquest territori inclou les poblacions de caràcter rural, caracteritzades per les seves parròquies d’origen medieval, interessants pel seu disseny i tradicionalisme, de Sant Agustí des Vedrà, Sant Jordi de ses Salines, Sant Francesc de s’Estany, Mare de Déu del Carme o es Cubells i la localitat homònima, el nucli de la qual es va formar el segle XVIII al voltant de l’església.

La seva riquesa cultural es coneixerà visitant, entre d’altres, l’assentament rural punicoromà ses Païses de Cala d’Hort, el poblat fenici sa Caleta, les torres de defensa de ses Portes, de Comte o d’en Rovira, des Cap. de Jueu i des Carregador de Sal (segles XVII-XVIII), Cova Santa (gruta natural de 25 metres de profunditat, amb estalactites i estalagmites formades per l’efecte de l’aigua durant milers d’anys). També s’ha d’assistir a una actuació de ball pagès ("balli pagès"), dansa ancestral que els vestits i joies que llueixen els ballarins potència la seva vistositat. S’ha de degustar uns dels seus arrossos i guisats amb peixos de roca i la seva rebosteria exquisida, així com s’han de realitzar excursions i rutes amb bicicleta de muntanya.
El municipi té un total de 21 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  110 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  60 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters