Ibiza Beach Guide (beta)

Cercar platges a Eivissa:

Informació turística www.illesbalears.es

Cala Conta y Racó d'en Xic
Ses platges des Comte
Sant Josep de sa Talaia
Vigilància mitjana
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Cala Conta y Racó d'en Xic també coneguda com Ses platges des Comte

Cala Conta i Racó d’en Xic o ses Platges des Comte està a 13 quilòmetres de Sant Antoni de Portmany, situada entre Punta de sa Torre (sobre la que s’alça Torre d’en Rovira) i Escull de ses Punxes. Davant la seva costa es divisen s’Illa des Bosc, sa Conillera (el major illot de Pitiüses, 7,29 quilòmetres quadrats), s’Espartar i ses Bledes. Aquest conjunt forma part d’Àrea Natural d’Especial Interès de sa Conillera, que s’estén des d’es Port des Torrent fins a Cala Tarida, amb una extensió de 335 hectàrees.

Aquest tram de costa longitudinal, idíl·lic i bonic es caracteritza per tenir dimensions intermèdies; arena nacrada i fina; exposició als vents del tercer i quart quadrant; pendent suau; aigua transparent, i fons sorrenc, que conviden a bussejar.

Es recomana la visita a sa Conillera i només ancorar en s’Estància de Dins. Aquesta platja s’hi troba a la part oriental i exposada als vents del primer quadrant. El calat es farà a un hectòmetre de la vorera, sobre fons d’alga i a roca, a una profunditat d’entre sis i 15 metres. La navegació és perillosa entre els illots i Eivissa.

L’accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària i les desviacions. El vehicle particular es podrà estacionar de manera gratuïta pels voltants. També s’hi pot arribar fent ús del transport públic. La parada d’autobús més propera dista 50 metres d’aquesta platja.

Les característiques descrites anteriorment hi expliquen l’afluència massiva de banyista locals i turistes.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Ibiza/Eivissa

 • Passarel·les per a discapacitats
 • Lavabos
 • Lloguers
 • Quioscs/balnearis
Informació sobre el municipi Sant Josep de sa Talaia

El terme municipal de Sant Josep de sa Talaia ocupa la gairebé totalitat de la zona sud d’Eivissa, sent el primer municipi de Pitiüses per extensió (158,95 quilòmetres quadrats), amb una línia costanera de 80 quilòmetres (des de Badia de Sant Antoni a Platja d’en Bossa). El seu topònim prové de la muntanya homònima i de major elevació de l’illa (475 metres d’altitud), situada gairebé en el seu centre geogràfic.

Aquest territori inclou les poblacions de caràcter rural, caracteritzades per les seves parròquies d’origen medieval, interessants pel seu disseny i tradicionalisme, de Sant Agustí des Vedrà, Sant Jordi de ses Salines, Sant Francesc de s’Estany, Mare de Déu del Carme o es Cubells i la localitat homònima, el nucli de la qual es va formar el segle XVIII al voltant de l’església.

La seva riquesa cultural es coneixerà visitant, entre d’altres, l’assentament rural punicoromà ses Païses de Cala d’Hort, el poblat fenici sa Caleta, les torres de defensa de ses Portes, de Comte o d’en Rovira, des Cap. de Jueu i des Carregador de Sal (segles XVII-XVIII), Cova Santa (gruta natural de 25 metres de profunditat, amb estalactites i estalagmites formades per l’efecte de l’aigua durant milers d’anys). També s’ha d’assistir a una actuació de ball pagès ("balli pagès"), dansa ancestral que els vestits i joies que llueixen els ballarins potència la seva vistositat. S’ha de degustar uns dels seus arrossos i guisats amb peixos de roca i la seva rebosteria exquisida, així com s’han de realitzar excursions i rutes amb bicicleta de muntanya.
El municipi té un total de 21 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  120 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  22 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters