Ibiza Beach Guide (beta)

Cercar platges a Eivissa:

Informació turística www.illesbalears.es

Cala Tarida
Sant Josep de sa Talaia
Vigilància mitjana
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Cala Tarida

Cala Tarida és a sis quilòmetres de Sant Josep de sa Talaia, situada entre les cales Corral i Molí, així com molt propera a les urbanitzacions Cala Tarida i Bella Tarida.
Aquest entrant de mar bell i en forma de rectangle es caracteritza per tenir unes dimensions enormes; un talús d’arena blanca i fina; uns marges amb penya-segats de mitjana altura; un fons sorrenc, excepte a la zona esquerra on fan acte de presència algunes roques; una pendent molt suau (a 40 metres de la vorera es sonda una fondària una mica superior a 1,5 metres), així com per posseir dos illots units a la vorera per una franja de sorra, servint d’embarcador als vaixells per a turistes que recorren aquest tram de costa.

Aquesta rada natural, a l’interior de la qual s’hi troben diverses platges, presenta unes condicions marines i subaquàtiques òptimes per fondejar una embarcació. S’hi troba exposada a vents de component sud-oest, oest i nord-oest. S’aconsella al navegant que cali a uns 200 metres de la costa, sobre un fons d’arena, a una profunditat que oscil·la entre quatre i vuit metres. Les característiques de l’entorn conviden a practicar busseig de superfície o amb bombones d’oxigen.

L’accés per carretera és senzill seguint atentament la senyalització viària i les desviacions. El vehicle particular es podrà estacionar de manera gratuïta pels voltants. També s’hi pot arribar fent ús del transport públic. La parada d’autobús més propera dista mig hectòmetre d’aquesta platja.

Les característiques descrites anteriorment hi expliquen l’afluència mitjana de banyista turistes.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Ibiza/Eivissa


 • Passarel·les per a discapacitats
 • Telèfons
 • Lavabos
 • Lloguers
 • Quioscs/balnearis
Informació sobre el municipi Sant Josep de sa Talaia

El terme municipal de Sant Josep de sa Talaia ocupa la gairebé totalitat de la zona sud d’Eivissa, sent el primer municipi de Pitiüses per extensió (158,95 quilòmetres quadrats), amb una línia costanera de 80 quilòmetres (des de Badia de Sant Antoni a Platja d’en Bossa). El seu topònim prové de la muntanya homònima i de major elevació de l’illa (475 metres d’altitud), situada gairebé en el seu centre geogràfic.

Aquest territori inclou les poblacions de caràcter rural, caracteritzades per les seves parròquies d’origen medieval, interessants pel seu disseny i tradicionalisme, de Sant Agustí des Vedrà, Sant Jordi de ses Salines, Sant Francesc de s’Estany, Mare de Déu del Carme o es Cubells i la localitat homònima, el nucli de la qual es va formar el segle XVIII al voltant de l’església.

La seva riquesa cultural es coneixerà visitant, entre d’altres, l’assentament rural punicoromà ses Païses de Cala d’Hort, el poblat fenici sa Caleta, les torres de defensa de ses Portes, de Comte o d’en Rovira, des Cap. de Jueu i des Carregador de Sal (segles XVII-XVIII), Cova Santa (gruta natural de 25 metres de profunditat, amb estalactites i estalagmites formades per l’efecte de l’aigua durant milers d’anys). També s’ha d’assistir a una actuació de ball pagès ("balli pagès"), dansa ancestral que els vestits i joies que llueixen els ballarins potència la seva vistositat. S’ha de degustar uns dels seus arrossos i guisats amb peixos de roca i la seva rebosteria exquisida, així com s’han de realitzar excursions i rutes amb bicicleta de muntanya.
El municipi té un total de 21 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  31 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  40 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters