Ibiza Beach Guide (beta)

Cercar platges a Eivissa:

Informació turística www.illesbalears.es

Cala Molí
Sant Josep de sa Talaia
Accés minusvàlids
Platja de grava
Cala Molí

Cala Molí està a 10 quilòmetres de Sant Josep de sa Talaia, situada entre Cala Tarida i Punta des Llosar, així com sota la mirada de la urbanització i la serra homònimes. Des de la costa es divisa l’illot de s’Espartar.

Aquest entrant de mar paradisíac, tranquil i en forma de rectangle es caracteritza per tenir la desembocadura de Torrent de Can Nadal; unes dimensions reduïdes; un talús d’arena blanca i fina, diversos escars (varadors artesanals típics d’Illes Balears); una aigua cristal·lina; un fons de sorra, alga i roca que conviden a la pràctica del busseig de superfície i amb ampolles d’oxigen, així com per estar defensada per un faralló de mida modesta.

Aquesta màniga de mar abrigada, que s’hi troba a 2,2 milles marines al sud-est de s’Espartar, presenta unes condicions marines i subaquàtiques aptes per a l’ancoratge d’una embarcació. S’hi troba exposada als vents del primer quadrant. Es recomana al navegant que ancori en el centre de la cala, sobre fons sorrenc i amb vegetació submarina, a una profunditat que oscil·la entre quatre i 10 metres.

L’accés per carretera és senzill seguint atentament la senyalització viària i les desviacions. El vehicle particular es podrà estacionar de manera gratuïta pels voltants. També s’hi pot arribar fent ús del transport públic, la parada d’autobús del qual s’hi troba a tres quilòmetres de distància (Cala Tarida) i la resta del recorregut s’ha de realitzar caminant.

Les característiques descrites anteriorment hi expliquen l’afluència baixa de banyista turistes.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Ibiza/Eivissa

 • Passarel·les per a discapacitats
 • Lavabos
 • Lloguers
 • Quioscs/balnearis
Informació sobre el municipi Sant Josep de sa Talaia

El terme municipal de Sant Josep de sa Talaia ocupa la gairebé totalitat de la zona sud d’Eivissa, sent el primer municipi de Pitiüses per extensió (158,95 quilòmetres quadrats), amb una línia costanera de 80 quilòmetres (des de Badia de Sant Antoni a Platja d’en Bossa). El seu topònim prové de la muntanya homònima i de major elevació de l’illa (475 metres d’altitud), situada gairebé en el seu centre geogràfic.

Aquest territori inclou les poblacions de caràcter rural, caracteritzades per les seves parròquies d’origen medieval, interessants pel seu disseny i tradicionalisme, de Sant Agustí des Vedrà, Sant Jordi de ses Salines, Sant Francesc de s’Estany, Mare de Déu del Carme o es Cubells i la localitat homònima, el nucli de la qual es va formar el segle XVIII al voltant de l’església.

La seva riquesa cultural es coneixerà visitant, entre d’altres, l’assentament rural punicoromà ses Païses de Cala d’Hort, el poblat fenici sa Caleta, les torres de defensa de ses Portes, de Comte o d’en Rovira, des Cap. de Jueu i des Carregador de Sal (segles XVII-XVIII), Cova Santa (gruta natural de 25 metres de profunditat, amb estalactites i estalagmites formades per l’efecte de l’aigua durant milers d’anys). També s’ha d’assistir a una actuació de ball pagès ("balli pagès"), dansa ancestral que els vestits i joies que llueixen els ballarins potència la seva vistositat. S’ha de degustar uns dels seus arrossos i guisats amb peixos de roca i la seva rebosteria exquisida, així com s’han de realitzar excursions i rutes amb bicicleta de muntanya.
El municipi té un total de 21 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  100 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  50 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters