Ibiza Beach Guide (beta)

Cercar platges a Eivissa:

Informació turística www.illesbalears.es

Caló d'Hort
Sant Josep de sa Talaia
Vigilància baixa
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Caló d'Hort

Caló d’Hort està a 11 quilòmetres de Sant Josep de sa Talia, situada entre Cala Truja i Cap Blanc. Des de la seva costa es divisa el penyal emergent Escull de Cala d’Hort i els illots agrestos, bonics i enigmàtics d’es Vedrà (amb una altura màxima de 382 metres), es Vedranell (amb una cota màxima de 128 metres d’altitud) i sa Galera.

Aquest entrant de mar en forma de ve es caracteritza per tenir unes dimensions grans; un litoral obert, irregular, agrest i abrupte; penya-segats alts que l’envolten, poblats per pins i garriga; un talús d’arena blanca i de gra mig; una presència de vents fluixos; una pendent suau (a 35 metres de la vorera es sonda una fondària de metre i mig), així com unes aigües cristal·lines sobre un fons sorrenc que conviden a la pràctica de busseig.

Aquesta cala té unes condicions marines i subaquàtiques aptes per fondejar embarcacions, gràcies al parapet dels seus penya-segats verticals. Aquest fet provoca que sigui un bon lloc per protegir-se dels corrents eòlics de l’est. Aquesta rada s’hi troba exposada a vents de component sud-oest, oest, nord-oest i est.

L’accés per carretera és senzill seguint atentament la senyalització viària i les desviacions. El darrer tram del recorregut es realitza per una carretera amb una baixada vertiginosa, donant-se un desnivell del 15 per cent. El vehicle particular es podrà estacionar de manera gratuïta pels voltants.

Les característiques descrites anteriorment hi expliquen l’afluència mitjana de banyistes locals i turistes.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Ibiza/Eivissa

 • Passarel·les per a discapacitats
 • Telèfons
 • Lavabos
 • Lloguers
 • Zones de submarinisme o esportives
Informació sobre el municipi Sant Josep de sa Talaia

El terme municipal de Sant Josep de sa Talaia ocupa la gairebé totalitat de la zona sud d’Eivissa, sent el primer municipi de Pitiüses per extensió (158,95 quilòmetres quadrats), amb una línia costanera de 80 quilòmetres (des de Badia de Sant Antoni a Platja d’en Bossa). El seu topònim prové de la muntanya homònima i de major elevació de l’illa (475 metres d’altitud), situada gairebé en el seu centre geogràfic.

Aquest territori inclou les poblacions de caràcter rural, caracteritzades per les seves parròquies d’origen medieval, interessants pel seu disseny i tradicionalisme, de Sant Agustí des Vedrà, Sant Jordi de ses Salines, Sant Francesc de s’Estany, Mare de Déu del Carme o es Cubells i la localitat homònima, el nucli de la qual es va formar el segle XVIII al voltant de l’església.

La seva riquesa cultural es coneixerà visitant, entre d’altres, l’assentament rural punicoromà ses Païses de Cala d’Hort, el poblat fenici sa Caleta, les torres de defensa de ses Portes, de Comte o d’en Rovira, des Cap. de Jueu i des Carregador de Sal (segles XVII-XVIII), Cova Santa (gruta natural de 25 metres de profunditat, amb estalactites i estalagmites formades per l’efecte de l’aigua durant milers d’anys). També s’ha d’assistir a una actuació de ball pagès ("balli pagès"), dansa ancestral que els vestits i joies que llueixen els ballarins potència la seva vistositat. S’ha de degustar uns dels seus arrossos i guisats amb peixos de roca i la seva rebosteria exquisida, així com s’han de realitzar excursions i rutes amb bicicleta de muntanya.
El municipi té un total de 21 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  200 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  30 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters