Ibiza Beach Guide (beta)

Cercar platges a Eivissa:

Informació turística www.illesbalears.es

Es Torrent
Sant Josep de sa Talaia
Platja d'arena
Es Torrent

Es Torrent està a set quilòmetres de Sant Josep de sa Talia, situada entre Cap. Negret, Platja de li Ovelles i Punta de ses Illetes, així com sota la mirada de la urbanització sa Caixota o Vista Alegre. Des d’aquest tram de costa es divisen un grup d’illots coneguts com ses Illetes. El topònim d’aquesta platja fa referència a la desembocadura de l’escorrentia s’Aigua, o sa Caixota.

Aquesta platja bella i tranquil·la es caracteritza per tenir dimensions grans; talús de roques, grava, macs i una mica de sorra; pendent molt pronunciada (l’aigua de seguida cobreix fins al coll), així com per estar envoltada de penya-segats agrestos, alts i de color ocre i torrat. La profunditat de les seves aigües i la força de les marees fan que el bany en aquest racó costaner sigui perillós.

Punta de ses Illetes és l’únic lloc apte per fondejar embarcacions. S’hi troba exposada tan sols al vent del sud-oest, convertint-la en el calador idoni per passar-hi la nit. S’hi trobarà un fons d’arena i una fondària que oscil·la entre els tres i els cinc metres.
L’accés per carretera és senzill seguint atentament la senyalització viària i les desviacions. Els darrers dos hectòmetres es realitzaran per una escalinata que salva un gran desnivell, les quals estan sense adaptar per a minusvàlids i per a persones grans. El vehicle particular es podrà estacionar gratuïtament pels voltants.

Les característiques descrites anteriorment hi expliquen l’afluència baixa de banyistes locals i turistes.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Ibiza/Eivissa

 • Lavabos
 • Lloguers
Informació sobre el municipi Sant Josep de sa Talaia

El terme municipal de Sant Josep de sa Talaia ocupa la gairebé totalitat de la zona sud d’Eivissa, sent el primer municipi de Pitiüses per extensió (158,95 quilòmetres quadrats), amb una línia costanera de 80 quilòmetres (des de Badia de Sant Antoni a Platja d’en Bossa). El seu topònim prové de la muntanya homònima i de major elevació de l’illa (475 metres d’altitud), situada gairebé en el seu centre geogràfic.

Aquest territori inclou les poblacions de caràcter rural, caracteritzades per les seves parròquies d’origen medieval, interessants pel seu disseny i tradicionalisme, de Sant Agustí des Vedrà, Sant Jordi de ses Salines, Sant Francesc de s’Estany, Mare de Déu del Carme o es Cubells i la localitat homònima, el nucli de la qual es va formar el segle XVIII al voltant de l’església.

La seva riquesa cultural es coneixerà visitant, entre d’altres, l’assentament rural punicoromà ses Païses de Cala d’Hort, el poblat fenici sa Caleta, les torres de defensa de ses Portes, de Comte o d’en Rovira, des Cap. de Jueu i des Carregador de Sal (segles XVII-XVIII), Cova Santa (gruta natural de 25 metres de profunditat, amb estalactites i estalagmites formades per l’efecte de l’aigua durant milers d’anys). També s’ha d’assistir a una actuació de ball pagès ("balli pagès"), dansa ancestral que els vestits i joies que llueixen els ballarins potència la seva vistositat. S’ha de degustar uns dels seus arrossos i guisats amb peixos de roca i la seva rebosteria exquisida, així com s’han de realitzar excursions i rutes amb bicicleta de muntanya.
El municipi té un total de 21 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  50 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  20 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters