Ibiza Beach Guide (beta)

Cercar platges a Eivissa:

Informació turística www.illesbalears.es

Es Cavallet
Sant Josep de sa Talaia
Vigilància mitjana
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Es Cavallet

Es Cavallet està a 10 quilòmetres d’Eivissa, situada entre Punta de sa Torre (atalaia de ses Portes, segle XVI, vigia de l’estret no navegable d’es Freus, el qual separa Eivissa de Formentera) i sa Sal Rossa, així com sota la mirada de Sant Francesc de s’Estany i molt a prop de ses Salines. Aquest tram de litoral ha estat declarat oficialment platja nudista, Zona d’Especial Protecció per a les Aus per l’Unió Europea i forma part d’Àrea Natural d’Especial Interès Ses Salines.

Aquest racó costaner bell i gairebé verge es caracteritza per tenir dimensió quilomètrica; talús d’arena blanca i fina; orientació cap a l’est; vent fluix que bufa de mar a terra; pendent molt suau (a 50 metres de la vorera s’assoleixen 1,7 metres de fondària); sistema dunar fixat per pins, savines i garriga; estanys salinífers poblats d’aus migratòries, així com afluència mitjana de banyistes.

Les condicions marines i subaquàtiques són aptes per fondejar embarcacions amb bones condicions climatològiques. El navegant haurà d’extremar les preocupacions per apropar-se a la costa, ja que existeixen roques submergides. El millor lloc per ancorar s’hi troba al nord de la platja, sobre fons de sorra, a una profunditat de cinc metres.

L’accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària i les desviacions. El darrer tram es realitza sobre una pista sense asfaltar. El vehicle particular es podrà estacionar gratuïtament pels voltants. També s’hi pot arribar en bicicleta o en autobús, la parada del qual dista set hectòmetres d’aquesta platja.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Ibiza/Eivissa

 • Passarel·les per a discapacitats
 • Dutxes
 • Lavabos
 • Lloguers
 • Quioscs/balnearis
Informació sobre el municipi Sant Josep de sa Talaia

El terme municipal de Sant Josep de sa Talaia ocupa la gairebé totalitat de la zona sud d’Eivissa, sent el primer municipi de Pitiüses per extensió (158,95 quilòmetres quadrats), amb una línia costanera de 80 quilòmetres (des de Badia de Sant Antoni a Platja d’en Bossa). El seu topònim prové de la muntanya homònima i de major elevació de l’illa (475 metres d’altitud), situada gairebé en el seu centre geogràfic.

Aquest territori inclou les poblacions de caràcter rural, caracteritzades per les seves parròquies d’origen medieval, interessants pel seu disseny i tradicionalisme, de Sant Agustí des Vedrà, Sant Jordi de ses Salines, Sant Francesc de s’Estany, Mare de Déu del Carme o es Cubells i la localitat homònima, el nucli de la qual es va formar el segle XVIII al voltant de l’església.

La seva riquesa cultural es coneixerà visitant, entre d’altres, l’assentament rural punicoromà ses Païses de Cala d’Hort, el poblat fenici sa Caleta, les torres de defensa de ses Portes, de Comte o d’en Rovira, des Cap. de Jueu i des Carregador de Sal (segles XVII-XVIII), Cova Santa (gruta natural de 25 metres de profunditat, amb estalactites i estalagmites formades per l’efecte de l’aigua durant milers d’anys). També s’ha d’assistir a una actuació de ball pagès ("balli pagès"), dansa ancestral que els vestits i joies que llueixen els ballarins potència la seva vistositat. S’ha de degustar uns dels seus arrossos i guisats amb peixos de roca i la seva rebosteria exquisida, així com s’han de realitzar excursions i rutes amb bicicleta de muntanya.
El municipi té un total de 21 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  1160 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  33 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters