Ibiza Beach Guide (beta)

Cercar platges a Eivissa:

Informació turística www.illesbalears.es

Platja des Pueto
Platja des Pouet
Sant Antoni de Portmany
Vigilància mitjana
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Platja des Pueto també coneguda com Platja des Pouet

Platja des Pouet o des Pueto està a dos quilòmetres de Sant Antoni de Portmany, situada entre Platja des Reguera, Punta des Molí i s’Estanyol. Aquesta platja marca el final del terme municipal de Sant Antoni de Portmany i a la veïna platja de s’Estanyol comença el municipi de Sant Josep de sa Talaia.

Aquesta porció de costa forma part de la badia de Sant Antoni i es caracteritza per tenir unes dimensions moderades, una arena i fina, una pendent molt suau (a més de 50 metres de la vorera es sonda una profunditat una mica superior al metre i mig), una gairebé absència de vent i uns laterals rocosos. Al marge dret a proliferat la construcció d’establiments turístics i apartaments de gran altura.

La poca fondària de les seves aigües litorals, el nul embat del vent i de l’onatge, així com la transparència de l’aigua han convertit es Pouet en una de les platges més segures per al bany dels més petits i grans de cada família.

Les condicions marines i subaquàtiques són aptes per a l’ancoratge d’una embarcació sobre un fons de sorra i alga.

L’accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària i desviacions. El vehicle particular es podrà estacionar de manera gratuïta pels voltants. També s’hi pot arribar usant el transport públic. La parada d’autobús més propera dista mig centenar de metres d’aquesta platja.

Les característiques descrites anteriorment hi expliquen una afluència mitjana de banyistes locals i turistes.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:

Oficines de Turisme - Sant Antoni de Portmany
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Ibiza/Eivissa

 • Passarel·les per a discapacitats
 • Telèfons
 • Dutxes
 • Servei de Socors
 • Zona d'esports nàutics
Informació sobre el municipi Sant Antoni de Portmany

El terme municipal de Sant Antoni de Portmany es troba a l’oest d’Eivissa i acull la localitat homònima (centre administratiu), Sant Rafel de sa Creu (Zona d’Interès Artesanal), Sant Mateu d’Albarca (interessant producció vitivinícola), Santa Agnès de Corona (paisatge d’ametllers) i Buscastell-Forada (font d’aigua es Broll de Buscatell).

El seu topònim Portmany prové del llatí Portus Magnus ( “port gran i important”), dient-se Quartó (“quart”) de Portmany després de la conquesta de Pitiüses pel rei Jaume I d’Aragó (segle XIII), ja que va dividir Eivissa i Formentera en quatre àrees.

El turisme i l’oferta complementària més completa de Pitiüses lideren la seva economia des de la dècada dels anys seixanta del segle XX, relegant les activitats agropecuàries i pesqueres tradicionals.

La seva riquesa cultural es coneixerà visitant les pintures rupestres de ses Fontanelles (sa Cova des Vi), ses Torres d’en Lluc (fortificació), Capella de Santa Agnès, i la peculiar Església de Sant Antoni de Portmany. Aquest temple ha exercit una triple funció des del segle XIV fins als nostres dies, lloc d’oració, defensa i vida social. Eren el refugi dels portmanyins dels continus atacs pirates que patia. El seu disseny presenta absència de finestres; gran torre amb dos canons a la coberta per disparar cap a la propera Illa de sa Conillera (illot) i des d’on s’abocava oli bullint; portes d’entrada de ferro, impossibles de cremar, travessades per una biga enorme de savina, així com un pou d’aigua potable a l’interior per resistir els setges.
El municipi té un total de 11 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  130 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  30 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters