Ibiza Beach Guide (beta)

Cercar platges a Eivissa:

Informació turística www.illesbalears.es

Cala Sant Vicent
Cala Maians, Sa Cala
Sant Joan de Labritja
Vigilància mitjana
Bandera blava
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Cala Sant Vicent també coneguda com Cala Maians, Sa Cala

Cala Sant Vicent, Cala Maians o sa Cala està a 10 quilòmetres de Sant Joan de Labritja, situada entre es Roig i Punta Grossa o Cap des Llamp, així com al costat de la urbanització homònima. Per les seves rodalies es troba sa Cova d’es Cuieram, santuari púnic en honor a la deessa Tànit (segle V a.C.).

Aquest enorme entrant de mar en forma de rectangle finalitza en tocar terra ferma en un talús d’arena fina i torrada. Establiments turístics, una vall frondosa regada per Torrent de sa Cala i un de les més extensos i més ben conservats pinars d’Eivissa ocupen la seva part posterior.

Aquest areny bell, amb vistes panoràmiques excel·lents, presenta una pendent escassa (a 30 metres de la vorera només cobreixen dos metres), una orientació cap al sud-est i una exposició als vents de l’est, sud-est i sud, d’embat fluix i bufant de mar a terra.

Les condicions marines i subaquàtiques són aptes per fondejar una embarcació sobre un fons sorrenc i a l’empara dels corrents eòlics del nord i oest. A la bocana es registra una profunditat de 18 metres i a 150 metres del litoral disminueix a set metres. Cal alertar el navegant d’unes roques existents a 20 metres de la costa i a 1,2 metres de la superfície.
L’accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària. El vehicle particular es podrà estacionar gratuïtament pels voltants. També s’hi pot arribar amb autobús. La parada més pròxima dista 50 metres d’aquesta platja.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Ibiza/Eivissa

 • Passarel·les per a discapacitats
 • Telèfons
 • Dutxes
 • Lloguers
 • Escars
 • Zones de submarinisme o esportives
Informació sobre el municipi Sant Joan de Labritja

El terme municipal de Sant Joan de Labritja, anteriorment Sant Joan Baptista, es troba al nord-oest d’Eivissa, acollint les agrupacions urbanes de caràcter rural, caracteritzades per les seves parròquies, de Sant Miquel de Balansat (el poble més gran i amb una zona turística important, Port de Sant Miquel), Sant Llorenç de Balàfia (posseeix les típiques cases pitiüses amb torres defensives d’origen àrab, considerades com monument nacional), Sant Vicenç de sa Cala (s’ha de visitar Cova de Cuieram, d’origen cartaginès i excavada a 200 metres d’altura), així com la localitat homònima (centre administratiu, la construcció de l’església va finalitzar l’any 1771 i té una zona turística important, Portinatx).

El paisatge penya-segat de les seves costes suposa un dels seus senyals d’identitat, així com les cales diminutes d’aigües cristal·lines que els penya-segats oculten. A aquest fet s’ha d’afegir el gran valor ecològic que tanca aquesta superfície de 119,7 quilòmetres quadrats, espècies vegetals poc comunes, plantes endèmiques i nidificació d’aus marines, sobretot en la zona litoral.

De cap manera no s’ha d’abandonar Sant Joan de Labritja sense que visitin algunes de les seves grans extensions de caràcter rural, en les quals encara es conserven cases pageses d’arquitectura tradicional i abunden els cultius en bancals i les oliveres centenàries.

Aquest territori, que allotja el menor nombre d’habitants d’Eivissa, es caracteritza per harmonitzar una activitat turística tranquil·la amb la cura, la bellesa, l’encant i la màgia de l’entorn natural i del medi ambient.
El municipi té un total de 18 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  370 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  23 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters