Ibiza Beach Guide (beta)

Cercar platges a Eivissa:

Informació turística www.illesbalears.es

Cala Imatge
Sant Joan de Labritja
Platja d'arena
Cala Imatge

Cala Imatge està a set quilòmetres de Sant Joan de Labritja, situada a l’interior de Cala Portinatx, entre s’Arenal Petit i Punta de sa Torre o des Marès, així com molt a prop de la localitat de Portinatx (principal centre turístic de la zona d’es Amunts, encara que per les rodalies se’n conserven alguns dels boscos més silvestres i frondosos d’Eivissa).

Les puntes Galera i de sa Torre formen els flancs d’entrada a Cala Portinatx, a l’interior de la qual hi ha diverses caletes, sent la quarta d’aquestes cales la que ens ocupa. La zona externa de Cala Portinatx és un lloc excel·lent per realitzar esports de vela.

Aquest entrant de mar es caracteritza per estar envoltada de penya-segats d’altura mitjana, coronats per pins i per edificis, així com per tenir unes dimensions diminutes, una forma de rectangle, un talús amb presència d’arena i roques, un accés a través dels establiments vacacionals que l’envolten, una afluència baixa de banyista turistes, un fons sorrenc, amb roques i algues en els marges i cap a l’interior, que conviden a la pràctica del busseig.

Es recomana al navegant que fondegi la seva embarcació a la cala principal, ja que és un lloc més espaiós i segur, sobre fons d’algues i arena, a una profunditat que oscil·la entre quatre i 15 metres.

L’accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària. El vehicle particular es podrà estacionar gratuïtament pels voltants. La parada d’autobús més pròxima està a un quilòmetre de distància.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Ibiza/Eivissa

 • Lloguers
Informació sobre el municipi Sant Joan de Labritja

El terme municipal de Sant Joan de Labritja, anteriorment Sant Joan Baptista, es troba al nord-oest d’Eivissa, acollint les agrupacions urbanes de caràcter rural, caracteritzades per les seves parròquies, de Sant Miquel de Balansat (el poble més gran i amb una zona turística important, Port de Sant Miquel), Sant Llorenç de Balàfia (posseeix les típiques cases pitiüses amb torres defensives d’origen àrab, considerades com monument nacional), Sant Vicenç de sa Cala (s’ha de visitar Cova de Cuieram, d’origen cartaginès i excavada a 200 metres d’altura), així com la localitat homònima (centre administratiu, la construcció de l’església va finalitzar l’any 1771 i té una zona turística important, Portinatx).

El paisatge penya-segat de les seves costes suposa un dels seus senyals d’identitat, així com les cales diminutes d’aigües cristal·lines que els penya-segats oculten. A aquest fet s’ha d’afegir el gran valor ecològic que tanca aquesta superfície de 119,7 quilòmetres quadrats, espècies vegetals poc comunes, plantes endèmiques i nidificació d’aus marines, sobretot en la zona litoral.

De cap manera no s’ha d’abandonar Sant Joan de Labritja sense que visitin algunes de les seves grans extensions de caràcter rural, en les quals encara es conserven cases pageses d’arquitectura tradicional i abunden els cultius en bancals i les oliveres centenàries.

Aquest territori, que allotja el menor nombre d’habitants d’Eivissa, es caracteritza per harmonitzar una activitat turística tranquil·la amb la cura, la bellesa, l’encant i la màgia de l’entorn natural i del medi ambient.
El municipi té un total de 18 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  32 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  18 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters