Ibiza Beach Guide (beta)

Cercar platges a Eivissa:

Informació turística www.illesbalears.es

Cala Moltons
Cala des Moltons
Sant Joan de Labritja
Platja d'arena
Cala Moltons també coneguda com Cala des Moltons

Cala Moltons o Caló des Moltons està a 3,5 quilòmetres de Sant Miquel de Balansat, situada entre Port de Sant Miquel i Illa des Bosc, així com sota la mirada de Torre des Molar (97 metres d’altitud, atalaia construïda l’any 1756). Aquesta platja forma part, juntament amb Port de Balansat i es Pas de s’Illa des Bosc, del litoral que tanca la profunda màniga de mar en forma de ve que custodien les puntes Blanca i de sa Ferradura, així com els illots Bernat i des Bosc.

Un camí de dos hectòmetres de distància separa aquesta racó diminut, verge i bell, del bulliciós i urbanitzat Port de Sant Miquel. El seu talús és petit, cobert per arena de gra mig i torrada, així com envoltat per penya-segats de mitja altura poblats de pins, que el parapeten del vent.

Les condicions marines i subaquàtiques són aptes per fondejar embarcacions al nord-oest d’aquesta platja, al resguard d’Illa donis Bosc, registrant-se una profunditat d’entre quatre i 13 metres, sobre fons de sorra i alga. L’aigua transparent i la riquesa del llit marí conviden la pràctica de busseig.

L’accés per carretera és senzill seguint atentament la senyalització viària. El vehicle particular es podrà estacionar gratuïtament pels voltants. Els darrers dos hectòmetres es faran a peu. També s’hi pot arribar amb transport públic. La parada d’autobús més propera dista tres hectòmetres de distància.

Les característiques descrites hi expliquen que registri una afluència baixa de banyistes turistes.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Ibiza/Eivissa

 • Lloguers
 • Escars
 • Quioscs/balnearis
Informació sobre el municipi Sant Joan de Labritja

El terme municipal de Sant Joan de Labritja, anteriorment Sant Joan Baptista, es troba al nord-oest d’Eivissa, acollint les agrupacions urbanes de caràcter rural, caracteritzades per les seves parròquies, de Sant Miquel de Balansat (el poble més gran i amb una zona turística important, Port de Sant Miquel), Sant Llorenç de Balàfia (posseeix les típiques cases pitiüses amb torres defensives d’origen àrab, considerades com monument nacional), Sant Vicenç de sa Cala (s’ha de visitar Cova de Cuieram, d’origen cartaginès i excavada a 200 metres d’altura), així com la localitat homònima (centre administratiu, la construcció de l’església va finalitzar l’any 1771 i té una zona turística important, Portinatx).

El paisatge penya-segat de les seves costes suposa un dels seus senyals d’identitat, així com les cales diminutes d’aigües cristal·lines que els penya-segats oculten. A aquest fet s’ha d’afegir el gran valor ecològic que tanca aquesta superfície de 119,7 quilòmetres quadrats, espècies vegetals poc comunes, plantes endèmiques i nidificació d’aus marines, sobretot en la zona litoral.

De cap manera no s’ha d’abandonar Sant Joan de Labritja sense que visitin algunes de les seves grans extensions de caràcter rural, en les quals encara es conserven cases pageses d’arquitectura tradicional i abunden els cultius en bancals i les oliveres centenàries.

Aquest territori, que allotja el menor nombre d’habitants d’Eivissa, es caracteritza per harmonitzar una activitat turística tranquil·la amb la cura, la bellesa, l’encant i la màgia de l’entorn natural i del medi ambient.
El municipi té un total de 18 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  39 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  36 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters