Ibiza Beach Guide (beta)

Cercar platges a Eivissa:

Informació turística www.illesbalears.es

S'Illa des Bosch
Es Pas de s'Illa des Bosc
Sant Joan de Labritja
Platja d'arena
S'Illa des Bosch també coneguda com Es Pas de s'Illa des Bosc

S’Illa des Bosc i es Pas de s’Illa des Bosc estan a 3,3 quilòmetres de Sant Miquel de Balansat, situada entre Caló des Moltons i Punta de sa Ferradura, així com sota la mirada de Torre des Molar (97 metres d’altitud, atalaia construïda l’any 1756). Aquesta platja bella i verge, al costat del Port de Balansat i Caló des Moltons, forma part del litoral que tanca la profunda màniga de mar custodiada per les puntes Blanca i de sa Ferradura, així com els illots Bernat i des Bosc.

El talús d’es Pas de s’Illa des Bosc és el nexe d’unió, a través d’una franja sorrenca, entre s’Illa des Bocs (allotja una finca rural) i Eivissa per un penya-segat. I té una vorera de doble vessant, cap a l’interior o l’exterior de l’entrant de mar, ambdues aptes per al bany.

La cara interna, cap a Port de Sant Miquel, té un substrat que combina arena daurada y de gra mig amb graves i macs, sent la més visitada (baixa afluència de banyistes). La cara externa es caracteritza per tenir un terra de roques i macs, un onatge continuat i per ser-ne la menys visitat.

L’accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària i els desviaments. Els darrers 1,5 quilòmetres es faran per una pista sense asfaltar, en males condicions i amb desnivell fort. El vehicle particular es podrà estacionar gratuïtament pels voltants.
Les característica descrites anteriorment expliquen l’escassa ocupació turística.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Ibiza/Eivissa

 • Lloguers
 • Quioscs/balnearis
 • Zones de submarinisme o esportives
Informació sobre el municipi Sant Joan de Labritja

El terme municipal de Sant Joan de Labritja, anteriorment Sant Joan Baptista, es troba al nord-oest d’Eivissa, acollint les agrupacions urbanes de caràcter rural, caracteritzades per les seves parròquies, de Sant Miquel de Balansat (el poble més gran i amb una zona turística important, Port de Sant Miquel), Sant Llorenç de Balàfia (posseeix les típiques cases pitiüses amb torres defensives d’origen àrab, considerades com monument nacional), Sant Vicenç de sa Cala (s’ha de visitar Cova de Cuieram, d’origen cartaginès i excavada a 200 metres d’altura), així com la localitat homònima (centre administratiu, la construcció de l’església va finalitzar l’any 1771 i té una zona turística important, Portinatx).

El paisatge penya-segat de les seves costes suposa un dels seus senyals d’identitat, així com les cales diminutes d’aigües cristal·lines que els penya-segats oculten. A aquest fet s’ha d’afegir el gran valor ecològic que tanca aquesta superfície de 119,7 quilòmetres quadrats, espècies vegetals poc comunes, plantes endèmiques i nidificació d’aus marines, sobretot en la zona litoral.

De cap manera no s’ha d’abandonar Sant Joan de Labritja sense que visitin algunes de les seves grans extensions de caràcter rural, en les quals encara es conserven cases pageses d’arquitectura tradicional i abunden els cultius en bancals i les oliveres centenàries.

Aquest territori, que allotja el menor nombre d’habitants d’Eivissa, es caracteritza per harmonitzar una activitat turística tranquil·la amb la cura, la bellesa, l’encant i la màgia de l’entorn natural i del medi ambient.
El municipi té un total de 18 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  80 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  75 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters