Ibiza Beach Guide (beta)

Cercar platges a Eivissa:

Informació turística www.illesbalears.es

Ses Figueretes
Eivissa
Vigilància alta
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Ses Figueretes

Ses Figueretes formen part del litoral de Ciutat d’Eivissa, entre Salt de s’Ase (Dalt Vila) i Punta de Baix (es Viver), i dóna nom a una de les seves barriades. Aquest fet converteix aquesta costa en una platja urbana, de dimensions discretes, en un dels arenals més visitats de Pitiüses i en un dels llocs des d’on s’obté una de les vistes més belles de Dalt Vila.

Aquest tram costaner es compon de diverses cales en forma de rectangle, separades per esculleres i es caracteritza perquè els edificis hi arriben a primera línia de mar, les piscines d’alguns hotels afronta amb la mar Mediterrània. Una arena natural, blanca i fina recobreix el talús d’aquestes rades. Presenta una orientació est i sud-est, amb vent de mar a terra, tot i que com és una badia tancada queda protegida de l’onatge.

Aquesta platja en té una pendent escassa (a 50 metres de la vorera s’assoleix una profunditat d’1,2 metres). Té fons sorrenc, excepte en els marges i les zones pròximes a les esculleres, on s’imposen les roques. Des de la costa es divisen illots i esculls, Escullets de sa Corbeta, sa Corbeta o Illa Negra de l’Oest, Illa de ses Rates i Escullet de s’Illa de ses Rates.

L’accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària. El vehicle particular es podrà estacionar de manera gratuïta pels voltants. També s’hi pot arribar amb bicicleta, caminant o transport públic. La parada d’autobús més pròxima dista 100 metres d’aquesta platja.
La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme que a continuació s'indica:

Offices de Tourisme

 • Passarel·les per a discapacitats
 • Telèfons
 • Dutxes
 • Lloguers
 • Quioscs/balnearis
 • Zones de submarinisme o esportives
Informació sobre el municipi Eivissa

El terme municipal d’Eivissa s’ubica a la zona est de l’illa homònima, sent el municipi més petit de Pitiüses, encara que el de major població. El Puig de Vila, lloc on actualment està Dalt Vila, el barri més antic de Ciutat de Eivissa, va allotjar el primer assentament púnic pitiús (Aiboshim, la ciutat de Bes, any 654 a.C.), erigint-se com a centre comercial exportador de gran vitalitat.

L’Unesco va declarar l’any 1999 Eivissa, Biodiversitat i Cultura com a Patrimoni de la Humanitat, destacant l’acròpoli de Dalt Vila, les necròpoli de sa Caleta (fenícia) i de Puig des Molins (púnica), així com les prades de posidònia oceànica, bressol de la seva rica flora i fauna marina.

Les tropes del rei Jaume I d’Aragó van conquerir l’any 1235 aquestes terres per al cristianisme als àrabs musulmans d’al-Andalus. El segle XVI es va caracteritzar per continus atacs de l’armada turca. Ciutat d’Eivissa comença a créixer fora de les seves muralles defensives i modernitzar-se en la centúria següent, arribant al seu punt àlgid a finals del segle XIX amb la demolició de gran part del seu recinte emmurallat, la construcció de noves carreteres i de Port d’Eivissa, que des d’aquell moment fins a l’actualitat ha incrementat la comunicació externa i ha impulsat la vida urbana i rural de Pitiüses.

A partir dels anys seixanta del segle XX, l’activitat econòmica s’inscriu dins del sector serveis, liderats pel turisme, impulsor d’altres activitats com el petit comerç i la construcció.
El municipi té un total de 3 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  450 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  25 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters