Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

Caló de Sant Antoni
Llucmajor
Platja d'arena
Caló de Sant Antoni

Caló de Sant Antoni es troba a 13 quilòmetres de Llucmajor, situat entre l’escullera d’estribord del Club Nàutic s’Arenal i Calonet des Fornàs, així com sota la mirada de la urbanització Son Verí, que pren la seva denominació de la possessió (finca rural) en la qual s’ha aixecat aquest nucli residencial.

Des d’aquesta platja cap a endavant finalitza els extensos arenals que es trobaran viatjant cap a l’oest i començarà aquest abrupte litoral rocós, característic de la zona sud-oest/sud de l’illa. L’arena tornarà a fer acte de presència en la llunyana sa Ràpita (Campos).

En el tram comprès entre Caló de Sant Antoni i Punta de s’Orenal -on es pot gaudir d’una espectacular vista panoràmica de la badia de Palma- n’hi ha altres minúsculs entrants, com són les coves Verda, d’en Sarregà i Calenta, Calonet des Fornàs, es Rentador de sa Senyora, Caló de Sant Vicenç, així com ses Pedreres.

Així mateix, entre s’Arenal de Llucmajor i Caló de Sant Antoni es troba Torrent de Son Verí o de s’Algar -aquest últim topònim fa referència a la quantitat d’alga posidònia que acumula-, el qual desemboca en el veí Club Nàutic s’Arenal, formant una caleta anomenada es Saulet (els pescadors pensaven antany que els dies en què canviava el temps, les ones produïen en aquest lloc un so especial). Un passeig marítim modern permet vorejar la costa i arribar al mirador de Roca des Turistes.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:

Oficines de Turisme - Llucmajor
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca

 • Telèfons
Informació sobre el municipi Llucmajor

El terme municipal de Llucmajor es troba al sud-oest de Mallorca, sent el primer municipi en importància per superfície. Serveis i turisme lideren, des dels anys setanta del segle XX, els indicadors econòmics, però indústria i construcció hi fan una aportació important. Conserva el treball artesanal popular feina de marisc, elaboració de campanes ornamentals florals usant closques de petits mol·luscs.

El nom de la vila prové d’un topònim mossàrab llatí que significa “bosc major”. El rei Jaume II la va nomenar vila l’any 1300 i el 1349 moria aquí Jaume III en batalla contra el governador del rei d’Aragó per conservar el Regne Privatiu de Mallorca i eludir la inevitable reincorporació a la Corona aragonesa.

Els 35 quilòmetres de litoral meridional i oriental (zona que coincideix amb sa Marina, que ocupa la major part de l’extensió llucmajorera, on habita la tortuga mediterrània i on es passa d’una costa baixa arenosa a un imponent talús de penya-segats: Racó de na Casetes, 120 metres sobre el nivell de la mar; pel seu valor ecològic es Cap Enderrocat i sa Marina de Llucmajor són àrees naturals d’especial interès ), així com la regió muntanyosa septentrional (àrea orogràfica que forma part del Pla de Mallorca: Puig de Galdent, 420 metres d’altitud) modelen un paisatge àrid, de poca vegetació i amb torrents de cursos esporàdics.

La seva riquesa cultural es coneixerà visitant, entre d’altres, Talaiot de Son Noguera, poblat talaiòtic Capocorb Vell, Església de Sant Miquel, Convent de Sant Bonaventura, Molí d’en Gaspar, Torre d’Estalella o Santuari de la Nostra Senyora de Gràcia.
El municipi té un total de 15 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  70 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  16 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters