Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

Mollet de Can Tem des Cafè
Llucmajor
Platja d'arena
Mollet de Can Tem des Cafè

Mollet de Can Tem des Cafè està a 16 quilòmetres de Llucmajor, situat entre els calonets de s’Almadrava i des Cap Alt, i sota la urbanització Bellavista.

Aquesta platja resulta d’un entrant de la mar que quan toca terra ferma es divideix en dues platges, separades per un sortint rocós. El talús de la dreta té forma de “u” i és poc profund (Calonet de s’Almadrava), mentre que la mànega esquerra, Mollet de Can Tem des Cafè, té la mateixa forma que l’altra, però és més allargat. Ambdues cales es caracteritzen per la rocositat, penya-segats i per absència d’arena.

Aquesta costa rocosa, característica de la zona sud-oest/sud de l’illa, s’inicia a Cala de Sant Antoni, limítrof amb l’escullera d’estribord de Club Nàutic s’Arenal, i finalitza a s’Arenal de sa Ràpita (Campos). En el tram comprès entre Punta de s’Arenal i Cap Enderrocat se succeeixen aquestes seccions terrestres abruptes, obra de l’erosió eòlica, les corrents marines, i les escorrenties.

Les condicions marítimes i subaquàtiques recomanen l’ancoratge d’una embarcació tan sols quan fa bon temps, ja que és un litoral molt obert i ni les barques amb poc calat resistirien l’embat del vent i de la mar del sud-oest al nord. Si la climatologia acompanya, el navegant podrà apropar-se a la costa i ancorar a qualsevol dels clars de sorra que vegi davant aquesta platja. La instal·lació portuària més propera és Club Nàutic s’Arenal.


La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:

Oficines de Turisme - Llucmajor
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca

Informació sobre el municipi Llucmajor

El terme municipal de Llucmajor es troba al sud-oest de Mallorca, sent el primer municipi en importància per superfície. Serveis i turisme lideren, des dels anys setanta del segle XX, els indicadors econòmics, però indústria i construcció hi fan una aportació important. Conserva el treball artesanal popular feina de marisc, elaboració de campanes ornamentals florals usant closques de petits mol·luscs.

El nom de la vila prové d’un topònim mossàrab llatí que significa “bosc major”. El rei Jaume II la va nomenar vila l’any 1300 i el 1349 moria aquí Jaume III en batalla contra el governador del rei d’Aragó per conservar el Regne Privatiu de Mallorca i eludir la inevitable reincorporació a la Corona aragonesa.

Els 35 quilòmetres de litoral meridional i oriental (zona que coincideix amb sa Marina, que ocupa la major part de l’extensió llucmajorera, on habita la tortuga mediterrània i on es passa d’una costa baixa arenosa a un imponent talús de penya-segats: Racó de na Casetes, 120 metres sobre el nivell de la mar; pel seu valor ecològic es Cap Enderrocat i sa Marina de Llucmajor són àrees naturals d’especial interès ), així com la regió muntanyosa septentrional (àrea orogràfica que forma part del Pla de Mallorca: Puig de Galdent, 420 metres d’altitud) modelen un paisatge àrid, de poca vegetació i amb torrents de cursos esporàdics.

La seva riquesa cultural es coneixerà visitant, entre d’altres, Talaiot de Son Noguera, poblat talaiòtic Capocorb Vell, Església de Sant Miquel, Convent de Sant Bonaventura, Molí d’en Gaspar, Torre d’Estalella o Santuari de la Nostra Senyora de Gràcia.
El municipi té un total de 15 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  20 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  10 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters