Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

Cala Millor
Son Moro, Cala Nau
Sant Llorenç
Vigilància alta
Bandera blava
Previsió d'onatge
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Cala Millor també coneguda com Son Moro, Cala Nau

Cala Millor està a tres quilòmetres de Son Servera i també es coneix com Son Moro i Cala Nau.

Aquesta zona costanera neix com a zona hotelera a finals dels anys vuitanta del segle XX i es on s’ha desenvolupat un dels millors i freqüentats centres turístics de Mallorca i dels més coneguts a Europa occidental.

Aquesta platja es caracteritza per ser un arenal extens i de blanc gra fi, per tenir una aigua blava, transparent i bancs d’alga posidònia, l’albirament d’algun grup de dofins, així com la pràctica de busseig i surf de vela.

Cala Millor fa frontera amb el municipi de Son Servera pel marge nord-est. Dels seus 1.800 metres de longitud, 1.320 pertanyen al terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar i la resta forma part al veí Son Servera.

Aquesta platja oberta al mar es converteix en una zona perillosa per a l’ancoratge d’embarcacions i el bany quan bufa vent de l’est. Tot i així, el navegant que desitgi calar el seu vaixell en aquesta badia ho farà sobre un fons sorrenc, a una profunditat que oscil·la entre els quatre i els cinc metres davant la vorera. A 0,9 milles marítimes s’hi troba la instal·lació portuària més propera, Port Esportiu Cala Bona.

L’accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària. També compta amb una línia d’autobús, la parada del qual està a mig hectòmetre d’aquest areny. La fàcil accessibilitat i les característiques descrites anteriorment expliquen que s’hi registri una afluència massiva de banyistes locals i turistes.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme ? Cala Millor
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca

 • Passarel·les per a discapacitats
 • Telèfons
 • Dutxes
 • Lavabos
 • Servei de Socors
 • Natació
 • Natació rissaga
Informació sobre el municipi Sant Llorenç

El terme municipal de Sant Llorenç des Cardassar es localitza al nord-est de Mallorca, sent el municipi quinzè en importància per superfície i el vintè per població. Després de la conquesta catalanoaragonesa (1229) es va denominar Santa Maria de Bellver i posteriorment va adoptar l’actual patronímic. A finals del segle XIX (1892) es va independitzar del veí consistori de Manacor.

Els turons interiors de Serres de Llevant (Puig d’Alpara, 487 metres d’altitud) i la costa baixa sorrenca i rocosa del litoral componen el seu paisatge, que alterna planícies i valls, conferint-li unitat el Torrent de ca n’Amer. Alzines, ullastres, pins i garriga poblen aquest territori.

Les activitats tradicionals, agricultura de secà (ametller i cereals) i indústria del brodat (taller i domèstica), se substitueix a partir de la dècada dels anys setanta de la centúria passada per les ocupacions lligades al turisme i a la construcció.

La riquesa històrica, cultural i artística es podrà conèixer recorrent els seus 77 jaciments arqueològics. Cal destacar la visita del Poblat Talaiòtic de s’Illot, Cases de ca n’Amer, que inclou un conjunt prehistòric, un santuari i una torre de defensa, Església parroquial de Sant Llorenç, Castell de sa Punta de n’Amer, Molí d’en Ros i Cases de l’escriptor Mossèn Salvador Galmés, considerat el més il·lustre dels llorencins.

La plaça de l’església i el carrer Major acullen cada dijous el mercat, lloc immillorable per conèixer la seva gent, costums i productes. Aquest municipi disposa des de l’any 1999 d’una les millors instal·lacions culturals de Mallorca, l’Auditórium sa Màniga, localitzat a Cala Millor i amb un aforament per a 450 persones.
El municipi té un total de 2 platges.
 • Habitants: 7200
 • Extensió: 82.00 km2
 • Densitat: 88.00 h/km2
Més informació: ajuntament Sant Llorenç  
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  1320 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  30 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters