Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

Platja de Muro - Es Capellans
Caseta, Casetes des Capellans
Muro
Vigilància mitjana
Bandera blava
Previsió d'onatge
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Platja de Muro - Es Capellans també coneguda com Caseta, Casetes des Capellans

Es Capellans, Caseta o Casetes des Capellans est à deux kilomètres du centre de Can Picafort et à 10,2 kilomètres de Muro. Son nom remonte à ses origines, où cette portion de la côte était un centre d’humbles petites résidences estivales dont quelques unes étaient utilisés par des prètres (traduction du mot capellans) de la paroisse de Muro. Actuellement c’est un « village » très particulier avec ses petites cases et ses rues de sable.

Cette plage de presque un kilomètre est la continuation de la plage de Can Picafort (Santa Margalida) et le début de la « Platja de Muro – Es Comú ». Es Capellans est la frontière naturelle entre les deux communes et se trouve à coté du Parc Natural de s’Albufera.

Comme pour les autres plages de la municipalité de Muro, ses eaux sont transparentes, la mer modérée à calme, son sable fin est de couleur dorée, elle est donc idéal pour tout type d’usager. Il y a une abondante végétation de pinède et de buissons.

L'accès par la route est facile en suivant la signalisation routière qui mène directement à Casetes des Capellans où on pourra garer sa voiture gratuitement. On peut aussi venir en autobus dont l'arrêt se trouve à une centaine de mètres de cette plage.L'installation portuaire la plus proche est à une demie mille nautique, le Club Esportiu Can Picafort.

Les caractéristiques décrites plus haut expliquent l’affluence massive de baigneurs locaux, surtout de familles, et de touristes.

L?information concernant cette plage peut varier. Pour obtenir confirmation des données fournies ou consulter les changements et les nouveautés, veuillez vous adresser à l?office municipale de tourisme indiquée ci-dessous:
Offices de Turisme - Muro
Information générale sur l?île:
Offices de Turisme - Mallorca

 • Passarel·les per a discapacitats
 • Telèfons
 • Lavabos
 • Lloguers
 • Quioscs/balnearis
Informació sobre el municipi Muro

El terme municipal de Muro, etimològicament prové del terme llatí mossàrab Murus -significa mur-, i es localitza al nord-est de Mallorca. El rei Jaume II va potenciar l’any 1330 la concentració d’habitants en aquesta localitat.

El seu paisatge pla (Turons de Son Jeroni, 129 metres d’altura) es compon de costa, aiguamoll, l’Albufera Gran, així com terres de cultiu de regadiu i secà, regades per Torrent de Muro o Vinagrella. Cañedo, chamiza, orquídia de prat, lliris de platja, card marí, enebrina, pins, entre d’altres, poblen aquest territori.

L’Albufera Gran (2.584 hectàrees i 32 quilòmetres de perímetre) té un gran valor ecològic (230 espècies d’aus), de subsistència (caça i pesca) i històric (el port romà de Pol·lentia s’hi trobava dins Estany dels Ponts). L’any 1988 es va convertir en el primer parc natural declarat oficialment pel Govern de les Illes Balears.

Muro i sa Pobla constitueixen les localitats mallorquines agrícoles per excel·lència, encara que el turisme s’ha convertit en el motor econòmic del municipi des dels anys seixanta del segle XX, desbancant a les predominants activitats de l’agricultura i l’extracció de pedra gres.

La seva riquesa cultural es coneixerà recorrent els seus 48 jaciments arqueològics. Cal destacar la visita de Ca na Cotxera (recinte talaiòtic), Església parroquial de Sant Joan Baptista, Esglesieta de la Sang, Convent de Santa Anna, on es conserva l’únic petit òrgan processional de Mallorca, Pont de Morell, Possessió de Son Perera Vell i Plaça de Toros, excavada a una antiga pedrera de marès.
El municipi té un total de 4 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  430 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  28 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters