Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

Platja de Muro -Sector II
Muro
Vigilància alta
Bandera blava
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Platja de Muro -Sector II

Platja de Muro - Sector II està a sis quilòmetres del centre de Port d’Alcúdia i 12 quilòmetres de Muro. La seva extensió comprèn des del canal de s’Oberta, al costat de Pont dels Anglesos, fins a la platja denominada Platja de Muro - es Comú, formant amb aquesta una frontera imaginària.

En aquesta platja, junt amb Platja de Muro - Sector I, destaca la seva oferta hotelera de qualitat i un turisme de categoria, principalment familiar. S’hi troba al costat de les maresmes de Parc Natural de s’Albufera, amb una extensió de 1.708 hectàrees, convertint-se en el major aiguamoll de l’arxipèlag. El Parlament de les Illes Balears el va declarar parc natural l’any 1988 per la seva riquesa ecològica i la seva gran biodiversitat. Des de 1986 forma part de les Zones d’Especial Protecció per a les Aus de la Comunitat Europea, i des de 1989 de la Convenció sobre Aiguamolls d’Importància Internacional. Es pot visitar, sent l’entrada gratuïta.

Es Braç és un arenal tranquil, quilomètric i de finíssim gra, que fins als anys vuitanta del segle XX va ser una continuació dels pinars d’es Comú, moment que comença la seva conversió en nucli residencial i turístic, amb presència de grans edificacions després del sistema dunar.

L’accés a la platja és fàcil, tant a peu com en vehicle particular, havent-hi zones d’aparcament pels voltants. També es pot arribar-hi amb autobús, la parada del qual s’hi troba a un centenar de metres d’aquest areny. Com a la resta de les platges del municipi de Muro, les seves aigües són transparents, d’onatge moderat a tranquil i d’arena fina i de color daurat, ideal per a tot tipus d’usuari.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:

Oficines de Turisme - Muro
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca

 • Passarel·les per a discapacitats
 • Telèfons
 • Dutxes
 • Lavabos
 • Restaurant
 • Zona d'esports nàutics
Informació sobre el municipi Muro

El terme municipal de Muro, etimològicament prové del terme llatí mossàrab Murus -significa mur-, i es localitza al nord-est de Mallorca. El rei Jaume II va potenciar l’any 1330 la concentració d’habitants en aquesta localitat.

El seu paisatge pla (Turons de Son Jeroni, 129 metres d’altura) es compon de costa, aiguamoll, l’Albufera Gran, així com terres de cultiu de regadiu i secà, regades per Torrent de Muro o Vinagrella. Cañedo, chamiza, orquídia de prat, lliris de platja, card marí, enebrina, pins, entre d’altres, poblen aquest territori.

L’Albufera Gran (2.584 hectàrees i 32 quilòmetres de perímetre) té un gran valor ecològic (230 espècies d’aus), de subsistència (caça i pesca) i històric (el port romà de Pol·lentia s’hi trobava dins Estany dels Ponts). L’any 1988 es va convertir en el primer parc natural declarat oficialment pel Govern de les Illes Balears.

Muro i sa Pobla constitueixen les localitats mallorquines agrícoles per excel·lència, encara que el turisme s’ha convertit en el motor econòmic del municipi des dels anys seixanta del segle XX, desbancant a les predominants activitats de l’agricultura i l’extracció de pedra gres.

La seva riquesa cultural es coneixerà recorrent els seus 48 jaciments arqueològics. Cal destacar la visita de Ca na Cotxera (recinte talaiòtic), Església parroquial de Sant Joan Baptista, Esglesieta de la Sang, Convent de Santa Anna, on es conserva l’únic petit òrgan processional de Mallorca, Pont de Morell, Possessió de Son Perera Vell i Plaça de Toros, excavada a una antiga pedrera de marès.
El municipi té un total de 4 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  1760 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  28 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No

Evolució estat condicions per al bany

Divendres 11 oct.Dissabte 12 oct.Diumenge 13 oct.Dilluns 14 oct.Dimarts 15 oct.Dimecres 16 oct.Dijous 17 oct.
18:00 h.(Bandera verda)
9:42 h.(Bandera verda)
18:00 h.(Bandera verda)
9:48 h.(Bandera verda)
18:00 h.(Bandera verda)
9:54 h.(Bandera verda)
18:00 h.(Bandera verda)
9:42 h.(Bandera verda)
18:00 h.(Bandera verda)
9:45 h.(Bandera verda)
9:45 h.(Bandera verda)
18:00 h.(Bandera verda)
9:45 h.(Bandera verda)
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters