Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

Platja de s'Arenal
Felanitx
Vigilància mitjana
Bandera blava
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Platja de s'Arenal

Platja de s’Arenal es divideix en s’Arenal Gran i s’Arenal Petit. Ambdós estan a 15 quilòmetres de Felanitx i tenen just davant la infraestructura marítima de Port de Portocolom.

S’Arenal Gran, sembrat de tamarells, és punt de reunió d’un nodrit nombre de felanitxers que eviten el renou turístic de Cala d’en Marçal.

Les seves condicions subaquàtiques són òptimes per a l’ancoratge d’embarcacions. Registra una profunditat de quatre metres a 200 de la vora, sobre fons de sorra. Està protegida dels vents del primer i segon quadrant.

L’accés per carretera és senzill i es podrà estacionar de manera gratuïta, a ple sol, en un bon aparcament, si s’hi arriba a primera hora. El tram final fins a la platja discorre per unes escales àmplies. La parada d’autobús més propera s’hi troba a 2,5 quilòmetres.
S’Arenal Petit camufla sota una espessa massa forestal les seves dimensions reduïdes, la seva pàl·lida arena fina i la tranquil·litat que regna en aquest entorn residencial. Tot aquest conjunt està retallat per un litoral rocós escarpat. La seva aigua verd i blava està esquitxada de nombroses embarcacions petites, ancorades al seu fons sorrenc per gaudir del paisatge i dels envits del vent.

Aquest arenal envoltat per roques baixes està separat del seu germà per 200 metres de distància, tota aquesta distancia l’ocupa els cotxes aparcats. Tan sols si s’és matiner, s’hi aconseguirà estacionar gratuïtament a l’ombra dels pins. L’afluència de banyistes és menor en aquest racó costaner que a s’Arenal Gran.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:

Oficines de Turisme - Palma de Mallorca
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca

 • Passarel·les per a discapacitats
 • Telèfons
 • Lloguers
Informació sobre el municipi Felanitx

El terme municipal de Felanitx s’hi troba al sud-est de Mallorca, sent el quart i el setè municipi en importància per superfície i població, respectivament. L’origen del seu topònim és incert (hipòtesi, metàtesi del llatí fenum, “heno”). El rei Jaume II la va nomenar vila l’any 1300.

El seu paisatge s’articula entre la terra i el mar: Serres de Llevant (regió septentrional amb relleus de mitjana alçada: Puig de Sant Salvador, 494 metres d’altitud), Pla (zona occidental, interior, plana i intramuntanyosa) i Marina (àrea oriental, de poca profunditat terra dins, desembocadura de torrents, penya-segats de fins a 30 metres i amb 15 quilòmetres longitudinals de costa).

A partir dels anys setanta del segle XX, el turisme passa a liderar els indicadors econòmics, impulsant el sector serveis (comerç i restauració) i les indústries de transformació fusta, metall i producció de materials per a la construcció). També destaca les activitats agroalimentàries (els seus deliciosos embotits, formatges i vins).
La seva riquesa cultural es coneixerà visitant, entre d’altres, els poblats prehistòrics dels Closos de Can Gaià (el recinte de navetes més ben conservat de Mallorca http://www.closos.org) i sa Pleta, Castell de Santueri (un dels tres castells roquers de Mallorca, d’origen islàmic i construït a 423 metres d’altitud), esglésies de l’Immaculada Concepció, Sant Miquel i Mare de Déu del Carme, convents de Sant Agustí i la Providència, Estació enològica, celler cooperatiu es Sindicat. Molí de n’Hereu, Can Tejedor, Santuari de Mare de Déu de Sant Salvador, Torre de cas Saliner o Puig des Molins.
El municipi té un total de 8 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  100 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  20 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters