Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

Platja de Portals Vells III
Platja del Rei
Calvià
Vigilància baixa
Platja d'arena
Platja de Portals Vells III també coneguda com Platja del Rei

Platja de Portals Vells III o Platja del Rei està a vuit quilòmetres de Magaluf i forma part de Cala Portals Vells, entrant de mar entre les puntes des Xisclet i de s’Estaca, que es divideix en diversos braços que finalitzen en aquest arenal, sa Caleta, sa Platgeta i Platja del Rei.

Aquest areny tranquil, bell i de gra fi i blanc presenta unes dimensions reduïdes. Una pineda frondosa i amb exemplars de gran altura envolta aquest tram de litoral que gairebé toca una aigua cristal·lina que incita al bany. Cal destacar que el marge esquerre és sorrenc, mentre que el dret està format per roques de pendent escassa, una persona quedaria coberta per un metre i mig d’aigua a un hectòmetre de la vorera.

Les condicions marítimes i subaquàtiques són aptes per fondejar una embarcació en aquesta platja oberta a vents de l’est i del sud-est. El millor calador s’hi trobarà al costat de la punta de separació entre El Rei i El Mago, lloc en el qual hi ha fons de sorra i alga, a una profunditat que oscil·la entre els quatre i els cinc metres. Aquesta platja s’hi troba molt a prop de Club Nàutic Portals Vells, on destaca Torre des Moro, fortificació defensiva construïda l’any 1580.

L’accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària. Per les rodalies es podrà estacionar el vehicle particular gratuïtament. Des d’aquí s’haurà de recórrer a peu un sender de dos hectòmetres de longitud.

Aquestes característiques hi expliquen una afluència baixa de banyistes, sobretot, locals.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Magaluf
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca

 • Quioscs/balnearis
Informació sobre el municipi Calvià

El terme municipal de Calvià es localitza al sud-oest de Mallorca, sent el segon municipi en importància per població. L’origen del seu topònim és incert (hipòtesi, procedent del patronímic llatí calvianum).

El seu paisatge s’articula entre Marina de Cap de Cala Figuera (extensa zona plana i àrida), una part central (àrea de turons i valls més o menys obertes), un sector septentrional muntanyós (Serra de Tramuntana, Puig des Galatzó: 1.027 metres d’altitud; conservació d’alzinars) i una costa de 54 quilòmetres composta per penya-segats, illots, cales i arenals. Aquesta diversitat litoral ha suposat assolir la declaració internacional com a Zona d’Especial Protecció per a l’Avifauna, així com ser una de les principals regions europees de turisme de masses.

La conquesta de Mallorca islàmica es va iniciar el 10 de setembre de 1229 en Santa Ponça amb el desembarcament del rei cristià Jaume I d’Aragó i les seves tropes. Calvià va sofrir en els segles XVI i XVII atacs sarraïns, construint un sistema defensiu de torres, i bandolerisme, respectivament. Entre 1860 i 1950 es va registrar una despoblació producte d’un gran fluix migratori cap a Palma, Cuba, Argentina, l’Uruguai, Veneçuela i Algèria. En els anys seixanta va esclatar el boom turístic, provocant la transformació demogràfica, econòmica i social més important de Mallorca durant la segona meitat del segle XX.

La seva riquesa cultural es coneixerà visitant, entre altres, Talaiot de Son Miralles, vila romana sa Mesquida, Capella de la Pedra Sagrada, Torre des Moro, Oratori de Portals Nous, Castell de Bendinat, església parroquial de Sant Joan Baptista, Molí des Castellet.
El municipi té un total de 28 platges.
 • Habitants: 46564
 • Extensió: 145.00 km2
 • Densitat: 321.00 h/km2
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  30 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  40 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters