Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

Platja de l'Oratori
Portals Nous, Cala Portals Nous
Calvià
Vigilància mitjana
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Platja de l'Oratori també coneguda com Portals Nous, Cala Portals Nous

Platja Oratori de Portals Nous o Cala Portals Nous està a 11 quilòmetres de Palma, situat entre escullera oriental de Port Portals i Bendinat.

Aquest arenal de mitjanes dimensions es caracteritza pel seu gra fi i bru, així com perquè davant la seva vorera es divisa Illa d’en Sales, on es desaconsella l’ancoratge d’una embarcació, ja que presenta baixos i roques cap al sud i l’oest.

La millor opció per al calat d’un vaixell s’hi trobarà entre l’illot i la platja. En aquesta àrea es registra un fons de sorra i alga, a una profunditat de tres metres. En el marge oriental de Platja Oratori de Portals Nous hi ha un conjunt de roques emergents i visibles que s’han d’evitar.

Els navegants consideren Puerto Portals una de les millors infraestructures marítimes de l’arxipèlag balear i d’Europa. El visitant es podrà delectar veient alguns dels vaixells més bonics i cars que solquen les aigües de la mar Mediterrània. A la vegada, aquest recinte acull una de les millors ofertes en restauració d’Illes Balears i una sèrie de locals nocturns molt apreciats pels joves que viuen o visiten Mallorca.

L’accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària. El vehicle particular es podrà estacionar de manera gratuïta en un aparcament pròxim a aquest arenal. També es pot optar pel transport públic. L’autobús s’atura al costat d’aquesta platja.
Les característiques descrites anteriorment hi expliquen una afluència massiva de banyista locals i turistes.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Palmanova
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca

 • Passarel·les per a discapacitats
 • Telèfons
 • Dutxes
 • Lavabos
 • Lloguers
 • Escars
 • Quioscs/balnearis
 • Zones de submarinisme o esportives
Informació sobre el municipi Calvià

El terme municipal de Calvià es localitza al sud-oest de Mallorca, sent el segon municipi en importància per població. L’origen del seu topònim és incert (hipòtesi, procedent del patronímic llatí calvianum).

El seu paisatge s’articula entre Marina de Cap de Cala Figuera (extensa zona plana i àrida), una part central (àrea de turons i valls més o menys obertes), un sector septentrional muntanyós (Serra de Tramuntana, Puig des Galatzó: 1.027 metres d’altitud; conservació d’alzinars) i una costa de 54 quilòmetres composta per penya-segats, illots, cales i arenals. Aquesta diversitat litoral ha suposat assolir la declaració internacional com a Zona d’Especial Protecció per a l’Avifauna, així com ser una de les principals regions europees de turisme de masses.

La conquesta de Mallorca islàmica es va iniciar el 10 de setembre de 1229 en Santa Ponça amb el desembarcament del rei cristià Jaume I d’Aragó i les seves tropes. Calvià va sofrir en els segles XVI i XVII atacs sarraïns, construint un sistema defensiu de torres, i bandolerisme, respectivament. Entre 1860 i 1950 es va registrar una despoblació producte d’un gran fluix migratori cap a Palma, Cuba, Argentina, l’Uruguai, Veneçuela i Algèria. En els anys seixanta va esclatar el boom turístic, provocant la transformació demogràfica, econòmica i social més important de Mallorca durant la segona meitat del segle XX.

La seva riquesa cultural es coneixerà visitant, entre altres, Talaiot de Son Miralles, vila romana sa Mesquida, Capella de la Pedra Sagrada, Torre des Moro, Oratori de Portals Nous, Castell de Bendinat, església parroquial de Sant Joan Baptista, Molí des Castellet.
El municipi té un total de 28 platges.
 • Habitants: 46564
 • Extensió: 145.00 km2
 • Densitat: 321.00 h/km2
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  1000 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  50 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters