Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

Platja de Portals Nous
Cala Bendinat
Calvià
Platja d'arena
Platja de Portals Nous també coneguda com Cala Bendinat

Platja de Portals Nous o també Cala Bendinat està a 10 quilòmetres de Palma, situat entre Cala Portals Nous i Punta de na Dina.

Aquest entrant de mar en forma de rectangle finalitza en una cala reduïda. Aquest arenal de gra fi i torrat s’hi troba envoltat de pins, flanquejat de penya-segats baixos i d’edificis residencials i de vacacions pels seus voltants. En la part posterior es veuran barques de eslora petita encallades. Aquestes característiques hi expliquen una afluència massiva de banyista locals i turistes.

Les condicions marines i subaquàtiques són òptimes per a l’ancoratge d’embarcacions sobre fons de sorra i alga, a una profunditat que oscil·la entre els dos i els tres metres. A 0,3 milles marines s’hi troba la instal·lació marítima més propera, Puerto Portals.
Els navegants consideren Puerto Portals una de les millors infraestructures marítimes de l’arxipèlag balear i d’Europa. El visitant es podrà delectar veient alguns dels vaixells més bonics i cars que solquen les aigües de la mar Mediterrània. A la vegada, aquest recinte acull una de les millors ofertes en restauració de Illes Balears i una sèrie de locals nocturns molt apreciats pels joves que viuen o visiten Mallorca.

L’accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària, coafrontat amb la infraestructura portuària. El vehicle particular es podrà estacionar de manera gratuïta als voltants d’aquesta platja. També es pot optar pel transport públic. La parada d’autobús més pròxima s’hi troba a uns 600 metres d’aquest arenal.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Palmanova
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca

 • Telèfons
 • Dutxes
 • Lavabos
 • Lloguers
 • Escars
 • Quioscs/balnearis
Informació sobre el municipi Calvià

El terme municipal de Calvià es localitza al sud-oest de Mallorca, sent el segon municipi en importància per població. L’origen del seu topònim és incert (hipòtesi, procedent del patronímic llatí calvianum).

El seu paisatge s’articula entre Marina de Cap de Cala Figuera (extensa zona plana i àrida), una part central (àrea de turons i valls més o menys obertes), un sector septentrional muntanyós (Serra de Tramuntana, Puig des Galatzó: 1.027 metres d’altitud; conservació d’alzinars) i una costa de 54 quilòmetres composta per penya-segats, illots, cales i arenals. Aquesta diversitat litoral ha suposat assolir la declaració internacional com a Zona d’Especial Protecció per a l’Avifauna, així com ser una de les principals regions europees de turisme de masses.

La conquesta de Mallorca islàmica es va iniciar el 10 de setembre de 1229 en Santa Ponça amb el desembarcament del rei cristià Jaume I d’Aragó i les seves tropes. Calvià va sofrir en els segles XVI i XVII atacs sarraïns, construint un sistema defensiu de torres, i bandolerisme, respectivament. Entre 1860 i 1950 es va registrar una despoblació producte d’un gran fluix migratori cap a Palma, Cuba, Argentina, l’Uruguai, Veneçuela i Algèria. En els anys seixanta va esclatar el boom turístic, provocant la transformació demogràfica, econòmica i social més important de Mallorca durant la segona meitat del segle XX.

La seva riquesa cultural es coneixerà visitant, entre altres, Talaiot de Son Miralles, vila romana sa Mesquida, Capella de la Pedra Sagrada, Torre des Moro, Oratori de Portals Nous, Castell de Bendinat, església parroquial de Sant Joan Baptista, Molí des Castellet.
El municipi té un total de 28 platges.
 • Habitants: 46564
 • Extensió: 145.00 km2
 • Densitat: 321.00 h/km2
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  100 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  15 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters