Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

Camp de Mar
Platja de Camp de Mar
Andratx
Vigilància mitjana
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Camp de Mar també coneguda com Platja de Camp de Mar

Platja de Camp de Mar està a quatre quilòmetres d’Andratx, situada entre Platja de ses Dones i l’enorme Cap Andritxol.

Aquest arenal amb hotels i xalets en primera línia de platja suposa el final d’un entrant de mar ampli, en forma de rectangle, en el que desemboca un torrent, l’aigua del qual desemboca al mar, obrint-se camí a través de la sorra ocupada per una multitud de banyistes locals i turistes.

En el centre d’aquesta rada emergeix un illot, conegut popularment com l’Illeta, que un pont una mica estret i de fusta uneix amb la vora. Aquest penyal és la gran atracció del lloc. L’Illeta acull un restaurant i el pont serveix d’embarcador per als vaixells per a turistes que naveguen fins a l’Illa de sa Dragonera.

Les condicions marines i subaquàtiques d’aquesta platja exposada a vents del sud, sud-oest i oest són aptes per a l’ancoratge d’embarcacions. Es recomana al navegant que cali als voltants de l’illot. Allà hi trobarà un fons d’arena i alga, a una profunditat que oscil·la entre quatre i cinc metres. Tan sols haurà d’evitar l’ocupació del canal d’entrada i sortida usat pels vaixells per a turistes per arribar a aquest arenal. A 3,8 milles marines s’hi troba Club Nàutic Santa Ponça.

L’accés per carretera és senzill seguint la senyalització viària. El vehicle particular es podrà estacionar de manera gratuïta per les rodalies. També es pot optar pel transport públic. L’autobús s’atura just el costat d’aquesta platja.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:

Oficines de Turisme - Andratx
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca

 • Passarel·les per a discapacitats
 • Dutxes
 • Lavabos
 • Escars
 • Servei de Socors
 • Paperera
 • Restaurant
 • Zona d'esports nàutics
Informació sobre el municipi Andratx

El terme municipal d’Andratx ocupa l’extrem més occidental de Mallorca, on Serra de Tramuntana registra els cims de menor altitud (Moleta de s’Esclop, 928 metres) i la costa presenta petites cales i alts penya-segats (fins a 300 metres de altura) amb valls interiors. L’origen del seu topònim és desconegut (quatre hipòtesis, cèltica, àrab, llatina i catalana).

El gran valor ecològic d’aquest territori ha provocat que el 95 per cent de la seva superfície estigui protegit per llei, destacant sa Dragonera, l’illot de majors dimensions d’Illes Balears (2,88 hectàrees, 3,7 quilòmetres de llarg, na Pòpia, turó de 353 metres, i des de l’any 1995 parc natural), La Trapa (Zona d’Especial Protecció per a les Aus) i les valls agrícoles d’Andratx, s’Arracó i Camp de Mar (Àrees Rurals d’Interès Paisatgístic).
El litoral marítim és ric en pecis d’època antiga i medieval. El rei Jaume I d’Aragó i les seves tropes van fondejar entre sa Dragonera i Sant Elm el 7 de desembre de 1229, tres dies abans de conquerir Mallorca. Entre els segles XV i XVII va patir atacs pirates. Port d’Andratx va ser durant el segle XIX la principal instal·lació portuària espanyola de cabotatge en el transport de sabó cap a la Península i Amèrica. La construcció i el turisme dominen l’economia des de finals dels anys setanta del segle XX.

La seva riquesa cultural es coneixerà visitant, entre d’altres, Molins de sa Planeta, torres de So na Gaiana i Sant Carles, Son Orlandis, Son Bosc, Son Mas.
El municipi té un total de 12 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  180 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  60 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters