Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

Platja de Can Pere Antoni
Palma
Vigilància alta
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Platja de Can Pere Antoni

La Platja de Can Pere Antoni està a dos quilòmetres a l’est de Palma, tenint com a teló de fons les palmeres del passeig marítim i la impactant silueta de la catedral gòtica de Palma (la Seu) i el palau episcopal.

Aquest arenal urbà està delimitat a ambdós costats per sengles esculleres. Si els vents del segon i tercer quadrant ho permeten, les aigües estan suficientment calmades com per banyar-se i és el millor moment per ancorar una embarcació sobre el fons marí d’arena i d’algues. Devora el costat oriental, a 0,1 milles marines, hi trobam la instal·lació marítima més propera, Club Nàutic Portixol.

El fet que Can Pere Antoni estigui enclavada en la façana marítima de Palma fa que sigui una platja urbana d’afluència massiva de banyistes locals. Molt a prop es podrà estacionar el vehicle particular de manera gratuïta. A la vegada, l’aparcament en primera línia de la platja és tarifat (ORA o aparcaments públics). Es recomana l’ús del transport públic per arribar a aquesta platja, ja que l’autobús s’atura a un centenar de metres. Una altra opció seria apropar-se fins aquest espai marítim passejant o fent ús del carril bici per gaudir de les vistes esplèndides a la badia de Palma, el Parc de la Mar i el relleu que formen els palaus de la ciutat antiga de Palma. Els palmesans i turistes utilitzen el passeig marítim, que s’estén entre Porto Pi i Ciutat Jardí, per practicar esports atlètics i rodats.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:

Oficines de Turisme - Palma de Mallorca
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca

 • Passarel·les per a discapacitats
 • Telèfons
 • Dutxes
 • Lavabos
 • Quioscs/balnearis
Informació sobre el municipi Palma

El terme municipal de Palma, situat al sud-oest de Mallorca, és el primer municipi en importància per població. Palma ciutat és el centre de negocis, administratiu i polític d’Illes Balears. Servei, turisme i construcció lideren l’economia des dels anys seixanta del segle XX.

Quintus Cecilius Metelus va fundar Palma l’any 123 a. de C. després de conquerir Mallorca per a Roma amb l’objectiu de controlar estratègicament la Mediterrània. Madina Mayurqa, nom àrab de Palma, es va incorporar a l’estat omeia d’Al-Andalus a principis del segle X. El rei cristià Jaume I d’Aragó la va conquerir el 31 de desembre de 1229, rebatejant-la com a Ciutat de Mallorques i convertint-la l’any 1230 en la capital del Regne de Mallorca.

La diversitat caracteritza el seu paisatge compost per una àmplia franja litoral (alta costa rocosa cap a occident i arenós talús baix cap a orient), Serra de Tramuntana (límit occidental: Pujol des Gat, 510 metres d’altitud), part interior del Pla de Palma (zona septentrional, concentració d’explotacions agrícoles), Pla de Sant Jordi (sector oriental, predomini de camps de regadiu) i àrees de transició cap a la Marina de Llucmajor i el Pla de Mallorca (extrem oriental, alternança entre zones elevades assilvestrades i conreades). Un conjunt de torrents rega aquest municipi i desemboca a la seva costa, destacant el Torrent de sa Riera que recorre el nucli urbà.

La seva riquesa cultural es coneixerà visitant, entre d’altres, el casc antic de Palma (vestigis romans, àrabs, jueus, casals senyorials i patis), el Castell de Bellver (fortalesa militar circular del segle XIV, construïda a 112 metres d’altitud per vigilar la badia de Palma), la Seu (catedral gòtica amb intervencions de l’arquitecte Antoni Gaudí i del pintor Miquel Barceló), el Palau de l’Almudaina, el Convent de Sant Francesc (amb el sepulcre de Ramon Llull), el Consolat de Mar (seu del Govern de les Illes Balears), la Llotja, l’Ajuntament de Palma, el Consell de Mallorca, el Gran Hotel, el Palau Solleric, el Palau March, la Fundació Joan i Pilar Miró (que custodia part del fons pictòric de Joan Miró).
El municipi té un total de 13 platges.
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  750 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  15 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters