Mallorca Beach Guide (beta)

Cercar platges a Mallorca:

Informació turística www.illesbalears.es

Platja d'en Repic
Sóller
Vigilància mitjana
Accés minusvàlids
Platja d'arena
Platja d'en Repic

Platja d’en Repic, situada a la part esquerra de la carretera General, segons s’entra des de Sóller, nucli poblacional d’uns 12.000 habitants que dóna nom al mateix port. Aquesta platja, situada al passeig per als vianants del mateix nom, amb una longitud d’uns 250 metres i amplada d’uns 20, situada a la mateixa cala del Port, té una graduació d’ocupació mitja, sent una platja urbana amb un usuari local i visitant, amb un passeig marítim per als vianants, bons aparcaments i, sobretot, amb magnífics accessos per a discapacitats.

El tipus de platja és natural, amb aigües generalment tranquil·les, algunes vegades bufa la brisa mediterrània amb el seu moderat vent, i està composta per arena i grava. Als seus voltants hi ha algunes esculleres per a les pròpies embarcacions, estant totalment abalisada i a més té els seus propis embarcadors i molls.

Els serveis de cara al visitant són molt complets, existint passarel·les per a minusvàlids, telèfons públics, dutxes al costat de la platja, lloguers d’embarcacions, zones esportiu-nàutiques, varadors, etc.

En qüestions de seguretat per als banyistes s’ha de ressaltar el sistema de banderes de senyalització, les torres de vigilància, que malgrat ser de risc baix, és un servei de gestió municipal, com la netedat diària de la mateixa.

La informació oferta sobre aquesta platja pot haver canviat. Per confirmar les dades o consultar canvis o novetats, per favor contactau amb l'oficina de turisme municipal que a continuació s'indica:
Oficines de Turisme - Sóller
Informació general sobre l'illa:
Oficines de Turisme - Mallorca

 • Passarel·les per a discapacitats
 • Escars
 • Paperera
 • Zona d'esports nàutics
Informació sobre el municipi Sóller

Al nord de Mallorca, just en el centre de la ribera marítima de Serra de Tramuntana, la vall de Sóller apareix com un escenari meravellós. Obert al mar per Port de Sóller i envoltat per muntanyes altives, les terres d’aquesta vall fèrtil i extensa pertanyen als municipis de Sóller i Fornalutx. Puig de l’Ofre, es Cornadors, Serra d’Alfàbia, es Teix, Puig de sa Bassa i, sobretot, Penyal des Migdia han aïllat durant segles la conca de la resta de l’illa. Fins ben entrat el segle XIX, la vall era només accessible a través de toscos camins de ferradura procedents de les viles frontereres, com Deià pel camí de Castelló, Bunyola pel camí vell de Palma, Lluc pel barranc de Biniaraix i la llunyana sa Calobra per sa Costanera. El segle XIX es varen completar les carreteres de Coll de Sóller i de Deià, mentre que l’any 1911 els primers vagons del ferrocarril de Sóller varen començar a transportar passatgers i mercaderies. A partir de 1997 s’inaugura un túnel de peatge que connecta Sóller amb la resta de l’illa en pocs minuts.

L’exportació de taronges i llimones cap al sud de França, a través de Port de Sóller, i la producció d’oli d’oliva varen permetre un intens intercanvi comercial i cultural, els trets més notables del qual es poden apreciar a les boniques i senyorials mansions de belles façanes que mostren una elegància inusitada a Mallorca. Sóller està format, a més, per Port, l’Horta i Biniaraix, llocs que són el refugi temporal o de vacances d’artistes i de gent, que és atret per la pau, la llum i el colorit de la vall.

Port de Sóller, situat a la zona nord-oest de Mallorca, disposa de les platges d’en Repic i la de Port, les dues situades a la badia del mateix Port, distant de Palma uns 30 quilòmetres i a escassos quatre quilòmetres de Sóller. Amb excel·lents comunicacions, lloc emblemàtic de Serra de Tramuntana. La seva badia en forma de closca i molt tancada és d’una bellesa, difícil de trobar a l’Illa. Les dues platges estan situades en ambdós extrems de l’esmentada badia.

A Port de Sóller destaquen: sa Torre Picada, torre vigia situada en Costa de l’Atalaia, que servia per advertir la població dels atacs sarraïns. Barriada de Santa Caterina, típic nucli de població marinera de carrers empedrats molt costeruts. Oratori de Sant Ramon de Penyafort. Oratori de Santa Caterina i Museu del Mar, l’oratori és del segle XIII, va ser destruït per pirates l’any 1542 i reconstruït el 1550. Actualment allotja el Museu del Mar.
El municipi té un total de 2 platges.
 • Habitants: 12500
 • Extensió: 44.00 km2
 • Densitat: 284.00 h/km2
Principals dades tècniques
 • Longitud de la platja: 
  250 metres
 • Tipus d'accés: 
  Per a vianants
  Per a vehicles
  Per a vaixells
 • Amplada mitjana: 
  20 metres
 • Accés minusvàlid: 
  No
 • Grau d'ocupació: 
  Alt
  Mitjà
  Baix
 • Zona de fondeig: 
  No
Enviar una postal de la platja
No oblidi que els camps assenyalats amb
un signe ( # ) i en vermell són obligatoris.
Disposa de caràcters